Username *
Password *
Remember Me

 

Slavni drogerijski brend Essence ove godine slavi 15. rođendan i donosi još jednu atraktivnu limitiranu ediciju za kraj godine: Made to sparkle znači sjaj na svim šminkerskim frontama! Lice, nokti, obrazi, usne, oči... Formule su pojačane sjajnim česticama i odlične su za party sezonu. Jedan od zanimljivijih proizvoda je tekući highlighter, dolazi kao kapi za sjaj s bočicom i pipetom. Lako se razmazuje te je praktično i kao dodatak u kremu ili puder, ovisno koji efekt sjaja želimo postići. Tu je i jedan modni dodatak - choker trakica s privjeskom u obliku dijamanta.

 

Essence Holiday 2017 Made to Sparkle Collection 1

Puderasta paleta sjenila u četiri pastelne nijanse sa sedefastim završetkom postavlja naglaske na sjenilo, rumenilo ili ruž za usne. Što je tamnija bazična boja (sjenila ili ruža), to je jači svjetlucavi efekt.


Visoko pigmentirani kremasti highlighter u praktičnom obliku olovke za oči i svilenkaste teksture – savršena olovka za naglašavanje područja ispod lukova obrva, unutarnjih kutova očiju ili jagodičnih kostiju.

 

Essence Holiday 2017 Made to Sparkle Collection 1Essence Holiday 2017 Made to Sparkle Collection 1Essence Holiday 2017 Made to Sparkle Collection 1Essence Holiday 2017 Made to Sparkle Collection 1Essence Holiday 2017 Made to Sparkle Collection 1Essence Holiday 2017 Made to Sparkle Collection 1