Username *
Password *
Remember Me

Htjela sam rođendansku večer svog brenda posvetiti trenutku i emociji koju je svatko na kraju mogao ponijeti sa sobom… - rekla je Anamarija. - Nevena, Jelena, Tatjana, Kristina, Suzana, Dora, Tena, Nina Mia i Tea su u jednom trenutku obilježile ono što radim, kao zaštitna lica kampanja ili žene s kojima surađujem već dugi niz godina. Tako je ustvari bilo skroz prirodno da ih okupim na jednom mjestu, u druženju koje u potpunosti preslikava emociju s kojom stvaram 15. godina. Htjela sam da vrijeme stane na jednu večer – izjavila je dizajnerica koja je rođendan napravila u suradnji s projektom O'snova, odnosno njegovim kreativnim autoricama Bobom Blašković i Anom Horvačić Debić. Dakle, nisu sve te curke samo slavile, već su i bile vrijedne!

 

 Amarie happy 15 9


Kreativna radionica uz vodstvo Bojane Brkić (Boya Porcelain) upoznala ih je s drevnom tehnikom izrade keramike kojom su cure kreirale posebnu kolekciju nadahnutu brendom A’marie. Pauzu su obilježile delicije Ane Kurtele s bloga Foozdarije - datulja i panceta, okruglice od sira i pistacija te bijela pannacotta i rođendanska torta od mrkve.


A’marie cure nosile su limited kolekciju, nastalu posebno za ovu prigodu: svilene, samtaste i vunene kombinezone i bluze s velikim mašnama! Make-up je bio u znaku crvenog ruža... šminku je za večer kreirala poznata vizažistica Marijana Gluić.

 

Amarie happy 15 9

Kreativna radionica uz vodstvo Bojane Brkić (Boya Porcelain)

Amarie happy 15 9 

Anamarija i Tina

Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9

Dora

Amarie happy 15 9Amarie happy 15 9

Jelena

Amarie happy 15 9

Amarie happy 15 9

Nevena

Amarie happy 15 9

Amarie happy 15 9

Suzana