Username *
Password *
Remember Me

Nezaobilazna sijeda kosa čeka svakoga od nas, neki joj se vesele dok kod većine stvara paniku. Predstavljamo vam velike prednosti i pokoju manu te famozne bijele kose. Osim toga, sve više žena isprobava je kroz bojanje, idealna je za plavuše!

Frizira i farba: ANA KUŠTRE @ Do šminke i frizure za pol vure

15 costa vogue
Vogue Japan

 


1. Sijeda kosa super je podloga za sve nježne nijanse, pastelne roze, boja ružinog drveta koja je sada jako popularna super će se sljubiti s bijelom podlogom.

2. Sijeda kosa sve svijetle tonove prima kompletno, nema bojazni od ne-primanja boje.

3. Ako se ipak ne volite u sijedoj varijanti predložila bi vam tanke tamne pramenove.

4. Ne farbajte sijedu kosu kompletno u tamne nijanse jer se time stvara preveliki kontrast korijena, bojanje je u tom slučaju obavezno svaka dva tjedna.

 

 15 costa vogue
Sarah Harris iz Voguea poznata je po srebrnim lasima - obožavam buntovan štih svoje sijede kose! - izjavila je više puta ova street-style zvijezda.

 


5. Ako sijeda kosa ide u brinetu, predlažem tamne tonove sa crvenkastim pigmentom kao što su boja čokolade ili kestena, jer las je bijela i bez pigmenata pa biste umjesto smeđe mogli dobiti zelenu. Svakako vam savjetujem da takve zahvate obavljate u profesionalnim salonima!

6. Većina sijede kose postaje žućkasta, a ne bijela. Kako biste prekrili taj žuti ton predlažem srebrne preljeve.

7. Održavanje srebrno bijele nijanse radite sa silver šamponima za kosu.

8. Prve sjede kada se pojave često stvore paniku... pa ih čupate pincetom. Ne radite to! One će ponovo izrasti. Prihvatite sijede kao koloristički izazov i krenite sa nijansiranjem kose, opcija je jako puno.

 

 15 costa vogue

Rihanna je isprobala stvarno sve!

15 costa vogue
Još jedna kraljica stila iz Voguea - Lucinda Chambers slavna je po minimalističkom stilu i jednostavnoj frizuri, koju ukrašava art detaljima.

 

15 costa vogue

15 costa vogue

Pixie Geldof, stylish pankerica, ima savršenu frizuru i predivnu boju

15 costa vogue