Ana's TIPS & TRICKS // ušli smo u mjesec šarenila, glittera, šljokica…. Jeste li spremne u tom stilu UKRASITI I KOSU?

  Učinimo naše frizure posebnima - neki će ju povodom blagdana obojiti, ošišati ili modelirati u sasvim novu formu. Osim velikih i glamuroznih frizura koje su super izbor za prosinac, usudite se nositi i ukrase za kosu. Postoji li idealniji mjesec za okititi svoju kosu?

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  har

  Nakitom kosi dajemo posebnu notu glamura, a i njime možemo napraviti i vremeplov kroz razne tipove frizura.

   

  Trake na čelu ili kreacije nalik šeširićima, vraćaju nas u famozne 30-e, vrijeme kada su žene pridavale veliku pažnju frizurama i njihovim dodacima. Samo jedno pero bilo je dovoljno da frizura izgleda čarobno.

  Debeli ili tanki rajfovi vode nas u 80-e i 90-te, popularni su oni od tekstila, s dodacima bisera, cirkona ili dijamanata. Super su opcija za šiške, posebno ako ih želite prikriti ili dodatno naglasiti.

   

  Ukosnice će dodati frizuru nježnu notu, posebno one decentne s malo detalja. Tu su i veliki, simpatični i kičasti ukrasi koji naglašavaju glamur. Takve ukosnice bogato su ukrašene kristalima i perlama.

  Nose se nanizane na jednoj strani frizure, a može i na obje, pazite da uz takvu frizuru ne pretjerate sa šminkom i odjećom, to je stil gdje je kosa u prvom planu.

   

  Okitite sebe o sve oko sebe, dozvolite si blještavilo i bogatstvo na kosi.