Ana's TIPS & TRICKS // spring frizure, super-kratko, rokerski pramenovi... vrijeme je za promjene!

  Sad stvarno, vrijeme je za promjene, proljeće je došlo jučer, spremamo se za nove kose, frizure, pramenove, nijanse... Nova sezona sve vas časti prirodnim, nosivim stilovima i trendovima, s modnih pista stižu varijante za sve dužine kose. Fura se originalnost, veliku pažnju posvetite naturale štihu i njegovanoj kosi. Guste kose naglašavaju volumen u rock frizurama i afro spiralama, valove ostavite u prošlosti. Kratke, s druge strane, donose repaste chic kreacije!

  Secira trendove: Ana Kuštre, Do šminke i frizure za pol vure

  Best Pixie Haircuts
  Free People lookbook

   

  Varijante su više buntovne, raskuštrane, a kad govorimo o urednim frizurama, u fokusu su one wet look, zalizane i super-uredne, još jedan chic styling za svaki dan. Za one nježnije, tu je nakit za kosu. Ležerne i prirodno obrađene pramenove ukrasite ženstvenim ukrasima, uz prirodan look i najmanji nakit podići će vašu frizuru i učiniti ju posebnom i nježnom. Predlažem bisere ili manje kristale, stakalca...

  Rane devedesete rekreirali smo na kratkoj kosi! Dosta vam je svakodnevnog friziranja kose? Odvažite se i dajte je ošišati. Samo par centimetara kose na vašoj glavi savršeno će krasiti jako kratke izrepane šiške (idealno za guste kose). Za slabije kose predlažem duže šiške koje prekrivaju cijelo čelo, nose se na cijelom čelu ili na stranu koja vam odgovara.

   

  Best Pixie Haircuts
  Legendaran trenutak kad je Julien d’Ys skratio kosu Linde Evangeliste na dječački bob, a sve skupa ulovio je, naravno, Peter Lindbergh. Nakon te promjene, a bila je to 1988. godina, Lindina karijera je otišla u svemirske visine, krenule su njezine kameleonske promjene i trend je rođen!

   

  Best Pixie Haircuts

  Fendi - spring 2018

   

  Best Pixie Haircuts

  Best Pixie Haircuts

   

   

  Best Pixie Haircuts
  Edie Campbell super pristaju repasti stil i kraće kose

  Best Pixie Haircuts

  Best Pixie Haircuts