Veličina fonta: +

  Avon LUXE makeup recenzija: sjenila, maskara i ruž

  IMG 5268

  Danas je izašao Avonov katalog 16 i vjerujem da svi, koji su ga imali prilike već danas prolistati su zamijetili novu makeup kolekciju. Imala  sam sreću i nekoliko dana ranije je došla na moju kućnu adresu, tako da sam već isprobala sjenila,maskaru i ruž.

  Ambalaža je zlatna, načinjena od zlatnog materijala. Na žalost, luksuzan dizajn znači i otisci prstiju. Srećom, lako se brišuJ Predivna paleta ima 5 sjenila, aplikator i veliko ogledalo. Mana palete je što ambalaža jednostavno ne prati liniju luksuza. Iako predivna, nedostaje mi još nešto da bi rekla da su potpuno pogodili sa njom. Pomalo mi je krhka. S druge strane, ruž i maskara djeluju puno kompaktnije i ekskluzivnije i prate ideju luksuza. Svaki proizvod dolazi u zasebnoj kartonskoj kutiji koja ima print zmije na sebi.

  Paleta koju sam dobila je Black tie. Sjenila su drugačije od dosadašnjih, nisu tvrdo pečena, što je za mene veliki plus. Jedino sjenilo koje malo odskače u kvaliteti je bijelo koje se malo trusi. Predivno se blendaju i odlično su pigmentirana. Swatchevi su rađeni bez ikakve baze. Sjenila sam nanosila isključivo na bazu, jer imam jako masne kapke. I uz nju izdrže bez problema cijeli dan.

  Gornja slika su swatchevi u stanu, donja na izvodu svjetla. Sva sjenila u sebi imaju shimmer, ali ne pretjeran, već decentan i primjeren za dan i noć. Palete dolaze ukupno u 6 varijanti boja i možete ih naći po cijeni od 84 kn. Ukupna količina je 9 g. Trajanje sjenila je 2 g.

  Za LUXE maskaru piše „prah crnih dijamanata za ultra tamnu boju i očaravajući izgled“. Ovo je jedna od onih maskari koje vam sjednu na pravu. Moje, slabo vidljive trepavice u 2 poteza su dobile volumen i duljinu, nisu slijepljene. A maskara traje cijeli dan i ne trusi se. Jučer sam testirala trajnost. Od 9 ujutro do 9 navečer nije mrdnula sa trepavica.

  Naravno, opet sam pretjerala sa slikama trepavica ali to je jedini način da vidite učinak. Četkica je, skoro pa klasična. Gusta, srednje debelih čekinja. Efekt koji pruža me podsjeća na Lancome Hypnose Doll Eyes (klik za pogled na nju). Jedina mana ove maskare je miris, meni osobno neugodan. Iako ga ne osjetim na očima, već sam ga osjetila isključivo kada sam ju išla mirisati da napišem i tu njenu karakteristiku. Maskara je dostupna u crnoj i smeđoj varijanti, količina je 7 ml, a cijena 79 kn. Ambalaža je kombinacija mat i sjajne zlatne i djeluje puno luksuznije od palete sjenila. Maskara dolazi u kartonskom pakiranju. Trajanje maskare je 3 mj.

  LUXE ruž za usne me posebno oduševio jer sam imala osjećaj da stavljam balzam u boji. Kasnije sam tek pročitala da ima svojstvo hidratacije. Trajnost je prosječnih 4 sata. Kako je moj dosta svijetli, ne ostavlja toliko jake tragove na čaši/šalici. Ne nestaje potpuno nakon jela, što mu veliki plus, i povlači se ravnomjerno. Kako bi moja mama rekla: ugodan mi je za nosit. Nijansa koju ja imam Couture copper, narančasta sa zlatnim sjajem.  Idealna ako vam se narančasta čini preagresivnom. Dolazi u potpuno sjajnoj ambalaži, koji podsjeća na trokut, omekšanih kutova. Ruž dolazi u kartonskom pakiranju. Trajanje ne mogu reći jer nije označeno na kartonskom pakiranju.

  Još riječ dvije o nijansi. Zapravo, ono što jako volim kod Avon ruževa ukoliko imaju shimmer u sebi je što je taj shimmer jako sitan i ne grebe. Zlatni shimmer na izvoru svjetlosti daje prekrasan sjaj usnama. Sviđa mi se što hidratizira i svakako ću nabavit još koji od 15 dostupnih nijansi. Cijena je 64 kn.

  Svi proizvodi ostat će dio stalne kolekcije.

  Naravno, ubrzo ću napraviti i video sa ovom paletom sjenila.

  Kako post sadrži jako puno slika, nisam ih imala vremena uploadat pa ih skicnite na blogu.

  Kako vam se čini nova LUXE kolekcija?

  *PR uzorak

  4 Elementa Nail Art Izazov
  Kako oprati make up kistove!!