Veličina fonta: +

  Avon Rich Merlot crveni ruž za usne-recenzija

  b2ap3_thumbnail_Avon-rich-merlot-ru-za-usne.jpg

  Pozdrav! :-)

  Na svojoj facebook stranici sam jučer objavila fotku Avon mini new in-a čijem se isprobavanju jako veselim. Riječ je o Quadro zemljanoj paleti sjenila koju mi je poklonila Lucija Josipović, Avonova menađerica za odnose s javnošću i marketing. Svima nam znače znaci pažnje i zato joj jedno veliko hvala. Nadalje, u sponzorskom goodie bag-u našao se crveni lakić za nokte, svjetlucavi sprej za tijelo i crveni ruž iz Hidrokolor absolute linije u nijansi Rich Merlot. Stigla je i moja narudžba: hranjiva maska za kosu s ekstraktom kvasca i žumanjka za koju je Ivana iz Make up and other napisala recenziju koju možete pročitati klikom na ovaj link, Body spa maska za lice te hvaljeno Advance technique arganovo ulje.

  b2ap3_thumbnail_AVON.jpg

  Kako ostale proizvode tek moram isprobati, prvu recenziju posvetit ću ovom predivnom ružu za usne. Moram priznati da su od 20 ruževa koliko ih sadrži ova kolekcija točno pogodili koja mi nijansa najviše odgovara jer volim zagasite nijanse u svako doba dana. Osim ovog, i Radiant Raisin ljubičasti ruž definitivno moram imati. Ruž je dosta pigmentiran jer je u tamnoj nijansi pa će se, logično, i trošiti sporije s obzirom na to da ga nije potrebno previše aplicirati, a nijansa bi trebala odgovarati kako toplim, tako i hladnim podtonovima. Pigmentacija je dobra zahvaljujući novoj True Color tehnologiji s Avonovim revolucionarnim samoobnavljajućim pigmentima boje.

  b2ap3_thumbnail_avon-rich-merlot-ru-za-usne-crveni.jpg b2ap3_thumbnail_avon-ru-ambalaa.jpg

  Važno je spomenuti i da spada pod kategoriju ruževa namijenjenih njezi usana, a takvi su ruževi obično slabije pigmentirani. Možda su nude nijanse takve, ali ovaj definitivno nije. Također moram spomenuti da su mi mat ruževi omiljeni, ali vjerujem da nisam jedina kojoj upravo takvi znaju isušiti usne. No, i za to se Avon pobrinuo. Naime, rekla bih da je ovo nešto između mat i sjajnog ruža. Niti je na usnama previše mat, niti previše naginje suprotnom efektu, a njegujući efekt se itekako osjeti. Za razliku od ruževa koje sam znala nositi u posljednje vrijeme, nakon ovog ruža usne mi nisu nimalo isušene. Napokon! Kako Rich Merlot, tako i ostalih 19 nijansi, klinički dokazano poboljšavaju zdravlje usana. Naime, formula ove linije ruževa za usne sadrži vitamin E, fitol, vitamin C, 50% udjela hidratantnih sastojaka, zaštitni faktor SPF 15 te kolagen, a upravo njegova kremasta tekstura hidratizira, njeguje i klinički dokazano poboljšava zdravlje usana.

  b2ap3_thumbnail_avon-ru-za-usne.jpg

  Ambalaža je predivna, luksuzna, u omiljenoj pink boji i s prozirnim poklopcem. Sadrži 3.8 grama proizvoda, a košta 50,00 kn. Evo i još jedne prednosti koju sam prvo primjetila: čuje se onaj zvuk pri zatvaraju ruža, tzv. klik tako da ga sa sigurnošću možete spremiti u torbu bez straha da će vam se otvoriti i razmazati po torbi. Ruke u zrak ako nisam jedina kojoj se to često događa s određenim ruževima.

  b2ap3_thumbnail_avon-ru-za-usne-ambalaa.jpg

  Današnje sunčano jutro u Splitu bilo je kao stvoreno za swatchanje. Pripremila sam fotke, swatcheve i Natural make-up LOTD s Rich Merlot ružem koji sam na usne nanijela bez olovke za usne u 8 sati ujutro, nakon otprilike 3-4 sata počeo je  blijediti s tim da se svejedno zadržao na usnama u tragovima sljedeća dva sata bez razlijevanja.

  b2ap3_thumbnail_swatch-kola-avon-ru.jpg b2ap3_thumbnail_avon-rich-merlot-ru-za-usne-lotd.jpg LOTD

  Preporučam!

  Posjedujete li koji ruž iz Avonove Hidrokolor absolute linije? Jeste li isprobali ovaj? Koji su vaši dojmovi? Planirate li kupiti?

  p.s. ostale objave možete pratiti klikom na ovdje.

  Lokacija (Karta)

  Wet n Wild Coverall puder - recenzija
  Mini Ebay haul s linkovima