Veličina fonta: +

  Wet n Wild Coverall puder - recenzija

  Nedavno sam na svom blogu objavila detaljniju recenziju wet n wild tekućeg pudera Coverall u nijansi E816 Fair / Light, a kako mi se sadržaj tubice bliži kraju, odlučila sam se podsjetiti zašto je toliko dobar i zašto bih ga trebala opet umetnuti u svoju košaricu.

  b2ap3_thumbnail_P3090166.JPG

  1. Praktična tubica s jednostavnim doziranjem - iako, rupica kroz koju izlazi proizvod je prevelika, pa nekada zna izaći previše proizvoda. Other than that, ova tubica je idealna za moju svakodnevnu uporabu.

  2. Ovaj puder dolazi u 7 nijansi i doslovno možete birati koju ćete nijansu odabrati. Ako vam niti jedna nijansa ne paše, što mislim da nije moguće, možete kupiti dvije nijanse i miješati.

  3. Cijena je odlična i uvijek me nanovo veseli. 38,90 kuna za malo tekuće zlato.

  4. Tekstura pudera je kremasta, podsjeća na toniranu kremu, iako je malo gušča od same kreme i pokrivanje joj je odlično. Mogu reći da je pokrivanje negdje srednje do jako što je za malu cijenu i drogerijski brend i više nego dobro.

  5. Dugotrajnost. Što se tiče cijene i brenda, ovaj puder ostaje na koži nekih 4-5 sati iako je dobro fiksirati ga puderom u kamenom i nekim setting sprayjom. Za svaki slučaj. Moja koža je naprosto premasna da bi izdržala ikakav puder dulje od 2-3 sata, ali pokušavam pronaći i to čudo.

  6. Satenski finiš i popunjavanje borica i porica. Što reći, ovaj puder ima sve.

  Kako sam rezimirala sve, na kraju mogu reći da je ovaj puder zaslužio ponovnu kupovinu i mislim da ga moram imati.


  Kakvi su vaši dojmovi ovog pudera?


  recenziju možete pronaći na melodyofbeauty.blogspot.com

  MaxFactor flawless perfection blush (237 Naturelle...
  Avon Rich Merlot crveni ruž za usne-recenzija

  Povezani postovi