Veličina fonta: +

  Oriflame The One kolekcija

  Nedavno sam na kućnu adresu primila ovaj slatki paketić švedske kompanije Oriflame i odmah se bacila na tesitranje proizvoda. Kako se radi o dekorativnoj kozmetici za lice, koja je uglavnom potpuna, sve svoje dosadašnje pudere sam stavila u ladicu kako bih ovu kolekciju dovoljno iztestirala.

  Prvi je puder. Izuzetno je tekuće teksture, a time se lako razmazuje, a ne prekriva puno. Na kraju krajeva, moram dva sloja pudera nanositi kistićem, uglavnom koristim Sigimin Flat top kabuki, a nakon nanošenja dva sloja, ne primjeti se slojevitos
   pa je idealan kao takav. Pokrivanje je minimalno do srednje. A nijansa mi je trenutno presvijetla pa ga radije čuvam za zimu. Ima i spf 20 koji je dovoljan za zimsko vrijeme.

  Sljedeći je korektor koji je, kao i tekuća podloga, vodenaste, kremaste teksture s minimalnim pokrivanjem. Nekima možda neće biti idealan, ali ga se može kombinirati s drugim korektorima jer je iznimno lagane teksture, a i radi dobar posao kao posvjetljivač! Hidratizira područje oko očiju i ne ulazi u pore.

  Zadnji je puder u kamenu i on je baš šećer na kraju! Ovo mi je najbolji proizvod iz ove kolekcije. Svilenkasta i baršunasta tekstura, osim što je lagan, dobro pokriva i ne ostavlja praškast osjećaj na licu. Dugo drži i lijepo fiksira gore navedene proizvode, a moja ga je masna koža prihvatila i ne odbija.

  I na krau ovo je finalan look kako izgleda nakon nanošenja pudera! Za više detalja možete posjetiti moj blog da vidite detaljnije slike : Melody of Beauty

  LJETNE URINARNE INFEKCIJE
  Yves Rocher ~ 360° length mascara