Veličina fonta: +

  Yves Rocher ~ 360° length mascara

  Kod mene se zaredalo niz postova posvećenih preparativnoj kozmetici, proizvodima za njegu tijela i lica, a danas je napokon došao na red i jedan dekorativni proizvod :)

  Radi se Yves Rocher proizvodu, odnosno njihovoj 360° length maskari.

  Moj prijašnji post posvećen Yves Rocher proizvodima, možete pročitati –> ovdje. Pisala sam o njihovom piling gelu za tuširanje i losionu za tijelo iz Les Plaisirs Nature kolekcije.

  20140713_175142.jpg

   

  Ono što će Vas sigurno razveseliti ukoliko naručite/kupite njihovu maskaru, je to što jezapakirana, odnosno omotana je tankim celofanom. Jednom kad skinete celofan, ne možete ga vratiti nazad. Lijepo je znati kod otvaranja da dobivate novu, svježu, čistu maskaru koju jedino Vi nanosite na trepavice :)

  Osim toga, znate da je formula maskare ona prava, jer maskara nije bila otvarana prije, te se nije sušila ili nešto drugo.

  20140713_175346.jpg

   

  20140713_175426.jpg

   

  Ovo je maskara namijenjena produživanju trepavica, njen primarni zadatak nije davanje volumena trepavica, niti  uvijenost, već prvenstveno produživanje.

  Maskara je vodootporna, što je čini idealnom za korištenje u ljetnim/vrućim mjesecima. Može se koristiti i ostatak godine, kod osoba koje imaju problema s masnim kapcima, suznim očima, ili su često izložene vremenskim neprilikama.

  Maskara dolazi u čvrstoj ambalaži, a plava boja ambalaže mi  vuče na Electric Blue nijansu, što ju čini zanimljivom i uočljivom :) i naglašava da se radi o vodootpornoj maskari :)

  Ovaj 360° – govori da maskara produžuje i gornje i donje trepavice.

  Sadržaj maskare iznosi 8 ml. Može se naći u sivoj, smeđoj i crnoj boji, no ja sam ju dobila na recenziranje u Crnoj/Noir nijansi :)

   

  20140713_175951.jpg

   

  20140713_175611.jpg

   

  Kada odvrnete maskaru, vidjet ćete da je njena drška isto Electric blue boje. To me iznenadilo u početku, jer sam očekivala da će sve biti crno, kako to inače bude kod drugih maskara hehe! :)

  No sama maskara je stvarno crna :D

  Četkica maskare je dosta dugačka i ravna.. Odnosno nema nikakve dodatna izbočine i udubljena, već je jednostavna i lagano zaobljena.

  Ono što je super kad otvarate maskaru, prilikom izvlačenja četkice iz ambalaže, čuje se onaj smiješni zvuk/klik :D Odnosno znate da je četkica izašla bez suvišne maskare na sebi, prilikom izvlačenja se očistila od svega nepotrebnog. I stvarno za jedan sloj dobivate sasvim dovoljno maskareNije suha, ne stvara Vam muke da s njom ne možete ništa, no opet s druge strane nije ni jako mokra, ne zamrlja vam kapke niti okoloočno područjeSasvim idealna mjera/doza maskare :)

   

  20140713_175934.jpg

   

  20140713_180044.jpg

   

  Obožavam četkicu ove maskare. Ona se zapravo ponaša kao češalj na mojim trepavicama –obuhvati svaku, ali svaku trepavicu (normalno ako se potrudim da bude tako), i lijepo ju češlja i naglašava i produžuje, a pritom se nećete zamrljati. Korištenjem ove maskarezapravo vidim iz prve ruke, s koliko trepavica točno raspolažem :D jer ih ona sve obuhvati produži i nekako podigne.

  Pigmentacija je solidna, neće vam dati ultra crne/ugljen trepavice,,, ali će ih  lijepo pobojati i naglasiti i biti će uočljive :)

  Kod ove maskare su potrebna dva sloja maskare, da se vidi konkretan efektlijepo se nadograđuje, trepavice se neće lijepiti pritom, niti će se maskara trusiti. Ne trusi se niti nakon dužeg nošenja.  Nije ju problem nanositi niti na donje trepavice, ne mrlja ih, već naglašava :)

  Najbolji efekt s ovom maskarom ćete postići, ako ju koristite u kombinaciji s uvijačem za trepavice. Jer i sami znate da vodootporne maskare najduže drže trepavice uvijene, mogu proći sati i sati, a moje trepavice s ovom maskarom su uvijene, iako prirodno padaju prema dolje. Akonemate uvijač, ja koristim Body&Soul uvijač za trepavicekupila sam ga u Mulleru, košta nekih 20 kn, pisala sam o njemu u svom Everyday beauty favorites  postu.

  S ovom maskarom dobivate lijepe, produžene, uredne, lagano istaknute i uvijene (u kombinaciji s uvijačem) trepavice. Jedina stvar koju ne dobivate je volumen, odnosno neće vam stvoriti efekt da imate više trepavica, nego što stvarno imate. No meni to nije problem,jer ju volim koristiti u onim danima kada želim prirodne, lijepo naglašene i vidljive trepavice, bez tone maskare na njima, koje je lako nositi po svim vremenskim uvjetima – za takav look je idealna ova maskara :D

  Isto tako, mislim da će biti idealna i za lijepe smokey eyes look-ove, gdje je naglasak na sjenilima i blendanju boju, a maskara samo lagano zaokružuje cijelu priču. :)

  Rok trajanja maskare je 6 mjeseci.

  Cijena – 73,90 kn, trenutno je snižena 23 %. Regularna cijena 96 kn. 

  Yves Rocher trgovina

  Yves Rocher facebook stranica 

  Jeste li isprobale ovu maskaru? Jeste li isprobale neku drugu Yves Rocher maskaru? Podijelite svoje dojmove :) 

  Hvala na čitanju!! :)

  Ivana <3 <3

   

  0
  Oriflame The One kolekcija
  SoCap ORIGINAL: PROIZVODI ZA KOSU KOJE KORISTIM
   

  Komentari (4)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  Super recenzija, baš si me zainteresirala

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  Hvala ti <3
  drago mi je da jesam stvarno je dobra maskara meni

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  Volim Yves Rocher , kao brend. Ovu maskaru još nisam isprobala, ali pročitavši tvoju recenziju, vidim da bi zadovoljila sve moje zahtjeve. Sigurno ću je isprobati!

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  baš me zanima kakva će ti biti :*

   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location