Veličina fonta: +

  Hello Beauty Makeup Sponge !

  Što kada su svi kistići za podlogu spremni za pranje, a baš ti se neda prljati ruke i još k tome kasniš? Joj da! Pa imam Hello Beauty spužvicu spremljenu u ladici, samu i zaboravljenu!  I jednom kada ju počneš koristiti, toliko se navučeš da ju uvrstiš u svakodnevni makeup repertoar.  Što je najbolje, kada se uprlja, operete ju i odmah je spremna za pranje jer ju je idealno koristiti mokru.

   


  Evo što kažu proizvođači:

  "Hello beauty, make up aplikator odnosno spužvica za nanošenje make up-a u obliku jajeta, konačno je dostupan i u Hrvatskoj. Riječ je o ultimativnom svjetskom hitu, make up aplikatoru kojeg su razvili profesionalni vizažisti za savršeno nanošenje podloge i svih vrsta make up-a.  Može se koristiti za nanošenje tekućeg pudera, rumenila i highligthera na lice, sjenila za oči, kao i korektora. Jednostavan za korištenje, podatne teksture, savršeno prikriva nepravilnosti i štedi puder. Daje poseban look, lice izgleda „zaglađeno“, bez nedostataka.
  Idealan je za šminkanje i najosjetljivijih mjesta kao što su podočnjaci, prijelazi kod usta i nosa te vrata i dekoltea. Podloga se ne razmazuje već se pomoću ovog make up aplikatora utapkava u lice.

  Hello beauty make-up aplikator je jajastog oblika, koji se može koristi ili suho ili ga se potopi u vodu i ocijedi. Mokar dvostruko naraste.
  Nema mirisa i lateksa, antialergijski je, te je pogodan i za najosjetljiviju kožu." 
   
   
  Dakle, glavna ideja je da se spuživca koristi mokra, tada se poveća duplo te tako vlažna blenda podlogu ili korektor na puno bolji način; nema grubih linija već ostavlja profesionalno izblendanu podlogu. Kako su naveli, može se koristiti i suha, što je najčešće slučaj kada popravljam šminku tokom dana, tako da suhu spuživicu uvaljam u puder u prahu te utapkam nježno u kožu. Time spuživca matira lice i ne razmazuje podlogu te ostavlja lice besprijekorno. 
   
  Idealan je za rijeđe pudere jednako kao za one gušće. Naravno da ćete podloge rijeđe teksture nanositi više puta, jer mokra spužvica daje prirodniji finiš, tako da je normalno da upije dio proizvoda te ostavlja slabiju do srednju prekrivenost. Na vama je da aplicirate podlogu onoliko koliko vama paše. A "špic" na vrhu idealan je za područje oko očiju kada utapkavate korektor. Također, kada se puder uvuće u linije ispod područja oko očiju, lagano prođem sa špicem spužvice na koju našpricam Avonov sprej za fiksiranje koji pobriše sitne nakupine podloge iz linija i time fiksira to područje te se podloga ne miče. 
   
   
   
   
   
  Podloga koju sam koristila na slici gore je Wet n Wild Coverall , a recenziju možete pročitati ovdje! Puder u kamenu je Oriflame iz The One kolekcije, a moć prekrivanja možete također pogledati i ovdje! Slika nije obrađena, samo smanjena u PhotoScape-u te nema efekata podešavanja boja, tako da možete vidjeti kako Hello Beauty spužvica "radi" svoj posao na mome licu sa spomenutim proizvodima! 
   
  Da zaokružim ovu recenziju, ja sam generalno zadovoljna samom spuživcom iako neki kažu da je pretvrda te da se raspala nakon korištenja. Kod mene vrijedi ako ne funkcionira onako kako bi trebala, ja ju iskoristim na neki drugačiji način. Više ju volim koristiti mokru, a bitno ju je dobro ocijediti kako bi njena mobilnost pod prstima bila lakša za korištenje. Spužvicu okrenem vodoravno te utapkam podlogu na spužvicu i pulsirajućim pokretima nanosim podlogu na lice. Dovoljno je tapkati, a ne razmazivati podlogu za prirodniji finiš, a nadograditi ju možete koliko se vama osobno sviđa jačina nanešene podloge. Na slici je srednja prekrivenost. 
   
  Spužvicu operem nakon svakog korištenja, ali vi ju možete oprati svakih nekoliko dana, ali nemojte ju prati jednom mjesečno ili dulje od toga. Na mokru spužvicu nanesem malo tekućeg sapuna ili šampona te pulsirajućim pokretima dopustim da sapun uđe u spužvu i time izbaci ostatke podloge iz nje. Dobro isperem te pustim da se osuši na tanjuriću ili u čaši! 
   
  Spužvicu možete kupiti u Bipi za samo 19,90 kn, a možete birati između plave, žute ili roze nijanse! 
   
  xo 
  D life / ledeni vikend (disney on ice + pirueta), ...
  Essence noviteti jesen/zima 2014