Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

AVON Solutions complete balnace day

Kad su me kontaktirali da li želim isprobati Avon stvarčice, mislim da je najsretnija bila dečkova mama. Ona je Avon Lady preko 10 g i gotovo isključivo koristi njihovu preparativu. U biti, ona me i navukla na Antistres podloge. No, iako je ona Solution linijama vjerna već godinama mene nikako nije mogla navući na njih. Sada mi je pomalo krivo, jer sam dosta eksperimentirala, a nepotrebno.

IMG 2579

Kako je u paketu bilo 5 dnevnih krema, zamolila sam kolegice blogerice da mi pomognu u recenziji. Tako ste već jučer mogli recenziju Beauty Blogette Solutions Youth Minerals Dnevna krema SPF 20. A ja vam danas donosim svoju recenziju najavljene kreme.

 IMG 2581.CR2

Krema je iz linije namijenjene mješovitoj koži, što moja koža i jest. Ima zaštitni faktor 15. Iz Avona kažu da lišće ekstrakta čajevaca iz Japana je bogato cinkom te reducira lučenje masnoće i uravnotežuje mješovitu kožu. Što kaže moje iskustvo: da, stvarno matira i reducira masnoću! Ali, koristite ju isključivo na masnim dijelovima, jer na dijelu lica gdje je koža suha ili normalna ju strašno isušuje.

IMG 2584.CR2

Mislim da je savršena za ljeto, jer mi je matirala kožu u danima kad sam po visokim temperaturama vozila se biciklom, spasila me u danima kad bi cijeli dan provela u prirodi, i najbitnije, nije mi izazvala nikakve reakcije iti alergijske niti prištiće!

Preporuka za ovu kremu bi po meni prije išla masnoj koži, nego mješovitoj, mješovitoj samo za masniji dio kože. 

Cijena u aktualnom katalogu je 45 kn!

Jeste li isprobali svoju Solutions liniju?


*PR uzorak 

Love,

Maybe

2
DIY rajf :)
Misslyn Nail Polish broj 167 - Waiting For You
 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ja sam probala (samo tester) i odlična mi je, a i ona noćna krema iz iste linije

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location