Veličina fonta: +

  Balea Frangipani ulje za tuširanje VS. L'Occitane Badem ulje za tuširanje

   

  Prije koji dan dok sam kupovala u DM - u, naletila sam na Baleino Frangipani ulje za tuširanje, kako mi se L'Occitane ulje od badema približavalo opasno kraju, odlučila sam isprobati potonje jer sam do sad imala samo pozitivna iskustva sa Baleom, pa sam pretpostavila da ne mogu ni sa ovim pogriješiti. I naravno nisam, ovo ulje je još samo jedno u nizu odličnih Baleinih proizvoda.

   

                                        Lijevo: Balea Frangapini   Desno: L'Occitane Badem

   

   

  Balea Frangapini - prvo moram pohvaliti miris, sviđa mi se, cvijetni je, baš miris Frangipanija i osjeti se miris ulja. Što se tiče teksture, ona je gušća, u sebi sadrži sitne "perle" koje pretpostavljam služe kao blagi peeling. Brzo se zapjeni i treba ga jako malo za cijelo tijelo, iako je guste teksture super lako se razmaže po cijelom tijelu. Isto tako, dobar je kao podloga za brijanje. Kožu ostavlja svilenkastom i mekom, ali miris se jako kratko zadržava na koži.

   

   

   

  L'Occitane Badem - iako sam pohvalila miris kod gore navedenog ulja, za ovo moram priznat da ima najljepši miris od svih ulja i gelova za tuširanje koje sam ikad koristila. Ako budete u mogućnosti, pomirišite ga i sve će vam biti jasno. Teksturom je poprilično "uljast" (vodenast) u odnosu na Frangipani ulje. Treba ga puno više nanijeti i teže se razmaže po tijelu u odnosu na Frangipani, a i slabo se pjeni. Isto je odličan kao podloga za brijanje, kožu ostavlja svilenkastom i mekom, ali mu se i miris malo duže zadržava od Baleinog ulja.

   

   

   

  Zaključak: Iako L'Occitane ulje puno ljepše miriše i vjerujem da ima veću koncentraciju ulja u sebi, baš zbog toga što se teže maže, prednost dajem u ovom slučaju Balei zbog puno manje cijene i mislim da bi trajalo duže, jer ga se manje nanosi od Bademovog ulja. Oba dolaze u pakiranju od 250 ml (Badmovo ima i od 500 ml).

   

   

   

   

  Preporučena cijena:

   

  Balea Frangipani ulje za tuširanje: 250 ml/9.90 kn

  L'Occitane Badem ulje za tuširanje: 250 ml/130 kn

                                                        500 ml/215 kn

   

   

  Koristite li vi neka od ovih ulja? Ili možda neka druga? Pišite!

   

  Maja xx

  Maybelline Color Tattoo - #40 Permanent Taupe & #5...
  Novi radovi

  Povezani postovi