Veličina fonta: +

  Catrice Photo Finish 18h #030 Caramel Beige

  via

  Već sigurnih godinu dana, ako ne i više imam ovaj puder u posjedu, ali ga uvijek nepravedno zapostavim, jer uvijek tražim nešto novo i onda on pada u drugi plan.

  Radi se o Catrice Photo Finish puderu, koji dolazi u matiranoj, staklenoj ambalaži na pumpicu koju možete ponovno iskoristiti, kad ju ispraznite. Što mi se čini jako zgodono, pogotovo ako kod kuće imate pudere koji nemaju pumpicu. 

  Iako je gore na slici 5 bočica tj. 5 nijansi pudera, mislim da je Catrice ove godine povukao jednu nijansu, te su ostale samo 4 i to u nijansama; Sand Beige 010, Rosy Beige 020, Caramel Beige 030, Deep Bronze 050. Ne znam zašto je izbačena 040, jer 050 izgleda pretamno za cure našeg podneblja.

  Puder je guste teksture, intenzivnog mirisa koji s vremenom nestaje, nije mi izazivao nered na licu i ne sadrži ulja pa je pogodan za sve tipove kože s tim da će oni sa masnijom i mješovitom kožom morati posegnuti za puderom u prahu. 

  Catrice Photo Finish ima srednje prekrivanje, te će prekriti sitne prištiće i crvenilo. Jako lijepo sjeda na lice pružajući prirodan dewy završetak na licu. 

  Na ambalaži stoji da puder ima trajnost od 18 sati, s tim se nažalost ne bi složila, jer sam nakon 5- 6 sati primjetila kako mi je nestao sa T zone. Iako je ga je nakon 10-ak sati od nanošenja bilo još dosta na blaznici, na licu je vidiljivo izblijedio. 

  Moram priznati da sam zaista zadovoljna sa ovim puderom i defintivno mi je jedan od dražih drogerijskih pudera, uzimajući u obzir cijenu od 55 kn, pakiranje, količinu, te naposljetku i sam izgled na licu. 

  Svoju sliku bočice nisam stavila, jer mi je puder već pri kraju, pa ne izgleda više toliko lijepo :D Ali ako koga zanima, ubacila sam ga u post favorita u travnju.

  Jeste probali Catrice Photo Finish puder? Ako da, dojmovi? Ako ne, da li vas je zainteresirao?

  Maja xx

  Giveaway: Vita&Slim kapsule za mršavljenje
  New in #1