Veličina fonta: +

  CostumART / Vrijeme je za modu i SKYFALL!

   

  U ovom blogu neću samo pohvaliti već sada kultni song SKYFALL fantastične Adele, nego bih rekao i nekoliko riječi o svojoj zadnjoj reviji u Mariboru, crna kolekcija inspirirana filmovima Agenta 007, a veliki naglasak je na jednostavnosti i čistoći linija u svih deset haljina.

   

  neven


  Radi se o manjoj kolekciji, gdje su osim mene svoje radove predstavili i domaći dizajneri iz Maribora, a sami događaj je organizirao Simon Cirkulan začetnik VOOM event&model management. Nakon kazališnih predstava, bajki i mjuzikla, odlučio sam napraviti kolekciju, koja je prije svega jednostavna, forma coctail haljine ili popularne male crne haljine. Osnovna nit su kako sam spomenuo, filmovi Jamesa Bonda, odnosno look njegovih partnerica koje su uobičajeno sexy, ženstvene, u pokretu, snalažljive, poslovne, te praktične za sve one vratolomije i scene od kojih vam adrenalin počne bujati. U takvoj haljini ona bi bila spremna za tajnu misiju, naravno s mini zlatnim pištoljem koji se krije ispod haljine, vrlo sofisticirana i elegantna, a cilj je da bude za svaku prigodu, odnosno da je takva haljina u svakom trenutku uz nju.

   

   

  neven mihic 3

   


  Osim crnog materijala, aplicirane su šljokice u maloj količini, dok su haljine uglavnom upotpunjene crnim remenima. Nakit koji sam odlučio staviti u styling, odnosno kosu, su ukrasne vrpce, poput lanaca sa crnim cirkonima. Haljinu možete nositi gotovo cijelu godinu, a tkanina koja u sebi ima elastina daje posebnu ugodu u nošenju, sjedenju i sl. U prilogu možete pogledati fotografije sa revije, skice i neke detalje vezane za stvaranje kolekcije.
  Neke od haljina možete rezervirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., više na www.neven-mihic.com. Haljine su na popustu, cijena 450,00 kn, vel. izm. 36 i 38.

  Pozdrav,
  Neven

   

  neven mihic 1

   

  neven mihic 2

   

   neven mihic4

   

   

  Siluetes collection

   

  Sketches

   

  voom

   

  voom2

   

  voom3

   

   

  Beauty uk ruževi
  D life / Charlie, Clarins, LOTD, NOTD, parfemi u s...