Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D LIFE // neopisiva lakoća postojanja (svemu lijepom dođe kraj!), snijeg, skijača... e da, i kremice za smrznute obraze. Plus pospremanje ormara.

  Znaš ono kad, gdje god da dođeš, moraš imat plan. Kad je doručak, kad idemo tam, kad idemo sim, kad se moram vratit, kad je ručak i tak to... al kad ideš s klincima koji su u školi skijanja (Skiboo, super su), mozak na pašu. Treneri misle na sve, ujutro kucaju po apartmanima, možeš živjet bez sata. U početku sam bila zbunjena, jer moram naprosto imat plan, il sam zgubljena. Koja glupost, mislim si, daj se opusti i radi neš bezveze, na primjer, gledaj Cartoon network. Život ekšli može bit jednostavan. Nedavno je frendica operirala glasnice, morala je šutit danima, ja je pitam - jel si našla zen? Znaš ona ekipa kaj šuti godinama u hramu, duhovni život na stotu i to... Ona mi veli ne, al sam shvatila da se neki problemi riješe sami od sebe... Pametnom dosta. Život ekšli može bit jednostavniji.

  Voli zimu: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  skidlife1

  Jutro i večer. Odnosno obrnuto. Al nakon par dana pal je snijeg - Mariborsko Pohorje pretvorilo se u mega biser.

  skidlife1

  Nema šanse da skužiš koje je tvoje dijete, moraš se skoncentrirat na boju jakni i hlača:))). A s tim kacigama su slatki, zgledaju ko Daft Punk. Jedna od njih je Bruna:D

  skidlife1

  Lijepo je skijat se, al kad skineš pance, zavališ se na kavicu il čaj na suncu, sve postaje još ljepše:D

  skidlife1

  Sve je tu prirodno! Drvo, ovčje kože... fino griju kad se pokrije.

  skidlife1

  Evo nas dve, srele se na stazi!

  skidlife1

  Duda, ideš na noćno skijanje? Pita me jedna trenerica. Prvo velim ne. Ma kaj ne, mislim si, idem o da, da. I tak sam se 2 čuke skijala po osvjetljenoj stazi... I otišla opet sljedeći dan hahahaha. Zelo me.

  skidlife1

  Divan pogled na Maribor! Htjela sam snimit video sa sedežnice i jedva ja tak držim mob, ruke mi se pokočile, vjetar brije, al ok. Digla sam vizir, oči mi brutalno suze, plačem i snimam. Spremim mob i nakon kaj sam sišla, idem vidjet kak je ispal video, a ono... fotkala sam umjesto da stisnem video. Grrrrr.... A... nije mi prvi put. Ma, snimila sam sljedeći put na sedežnici.

  skidlife1

  Kad si na sedežnici, mrak mračni.

  skidlife1

  Ti klinci su tak slatki s potkapama, kilama opreme na sebi, ujutro je kaos kad svi navlače pance, kacige, pol njih ne zna di im je išta... al na kraju se svi nekak skrpaju i budu na vrijeme na stazi... Nije poanta pomagat svima, jer se trebaju naviknut na samostalnost, malo sami brinut o sebi. A klinci ko klinci i starci ko starci, odnosno mi, dosta toga im "pomažemo". Al bome su bili baš dobri. Kad skuže da nema pomoći, onda se sami potrude. Super lekcija. Naravno da mi je lakše skrpat Brunu, al zapravo joj ponekad odmažem... Ne bu se nikad sami potrudili ak ne bu bili u prilici da moraju! Mislim, vrijedi to i za neke odrasle koje znam. Nikad nije kasno...

  skidlife1

  Evo snijeg je pal, sve bijelo. Ne ko u slikovnicama ili na razglednicama, al dost bijelo. I friški pucketavi snijeg... obožavam. 

  skidlife1

  Bili smo u hotelu Videc, to su zapravo velke drvene kuće s apartmanima, udaljene par sto metara od staze. Išli smo svaki dan na ručak u hotel, pa opet na stazu, kak je sve blizu.

  skidlife1

  Još jedna kućica na stazi - kobasice su na ringišpilu.

  skidlife1

  I tak, utrka. Klinci uglavnom nemaju strah. Voze se bez frke, uglavnom uživaju... Velim uglavnom jer nije poanta da im se sve servira, nek osjete da moraju malo nosit skije sami, da se moraju negdi pentrat, da moraju znat di ostavljaju stvari. I na kraju su oduševljeni! Većina njih hahahaha. Idu ranije spat i ranije se dižu, akcija traje čitav dan. Zakon odmor.

  skidlife1

  I kreme - nema šanse bez kreme svaki dan i cijeli dan. Taj hladan zrak rastura kožu, doslovno. Sunce je jako, a bijeli snijeg pomaže u tome. Dakle, treba imat što jače kreme s lipidima, masne, nemre bit previše... Istima, tu je buff ili neka potkapa, al obrazi su na otvorenom. Vjetar uglavnom puše, koža se fakat smrzava, naročito prilikom vožnje... ja sam stavljala ujutro podlogu, bb kremu il tekući puder i onda prek dana kremu na sve to. Nema veze kaj se sve zmulja, bolje i to neg gola koža. Ja sam frik za kreme, to mi je gušt:D Cicaplast je stalno u torbi, Lipikar ujutro i još jednom prije odlaska van, Aquaphor čim se vratim u kuću, Q10 oko očiju navečer. I tak svaki dan, koža je na kraju fino preživjela. A da ne velim da sav taj friški zrak tak godi, meni jako. Znam neki mrze zimu, al za mene nema ljepše od tog tako osvježavajućeg zraka... koji te onak malo zdrmne iznutra i onda kreneš pa se zgriješ na vlastiti pogon... uf kak dobro. Shake your foundation, kak bi rekli AC/DC i Jack Black:))

  kremeski cr

  I za kraj malo o pospremanju - sad je hit ta Marie Kondo. To kak ona ljudima baca stvari, ja radim sa svojim DPZ Consulting klijenticama - sređujemo ormare (uz ostalo, peglanje stila, sređivanje imidža...). Totalno je olakšanje kad se riješiš viška robe, a naročito ima dosta stvari koje u principu ne pristaju osobi... ni bojom ni krojem. Ima tu i masa premalih stvari, ono kaj smo nekad davno nosili, al u ormaru stoji jer eto, neka je sentimentalna vrijednost... Žene su oduševljene. Ne, nije to samo roba, ima to neko više značenje. Osobno, volim bacati stvari. Hrvoje me zeza kad nekaj nemre nać, da sam ja to hitila. Nekaj jesam, nekaj nisam..:) Nekaj stvarno čovjek zagubi po stanu... Tak da, mogu vam reći da je velika sreća kad se riješiš viška i robe koja stvarno nema smisla u tvom ormaru. I dobro je imat pored sebe nekog objektivnog, iskrenog.

  carrie closet
  Evo drage Carrie i njezinog legendarnog ormara. Kasnije je dobila brutalan walk in closet, al ovaj mi je ipak nekak draži... :)

  Kiss, Duda

   

  D LIFE // moja 4 nova beauty igrača, Brunina posto...
  D LIFE // make-up paleta iz snova, čoksa koja je p...

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/