Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

D life / keramika & lunar izložbe, nove boostice, 3A beauty (avene, afrodita, artistry), ikea @ evropa, bistro jadranka, belma yoohoo...

Nemrem si pomoć, nemrem stat buljit u ovu spiralu, podsjeća me na one zmotane kaogume, i tak mi nekak djeluje super mekano i apetitlih, dođe mi da je zgrabim... a to je zapravo keramika, znači totalno tvrdo:))) I veliko je, ko neka mega glava... Autorica je Marina Tuđina Badurina, djelu je ime Spirala, bat ofkors. Nakon Ulupuhove izložbe Keramika u Danskoj, neki dan u Tkalči, otišla sam na kiosk po žvake.

Malo se muvala po centru: Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ItGirl.hr

keramika ulupuh 6

 Još jedna okruglica, iliti Vrtlog umjetnice Sanje Stani, tu mi je pak došlo da provučem ruku kroz to, al brijem da ne bih baš bilo dobro dočekano:)) Podsjetilo me na one neke prolaze kroz koje kad prođeš, izlete neke oštrice, ok, too much horror movies... Mislim, volim ja i romantične komedije:D

keramika ulupuh 4

I jooooš okruglica! Ovo je pak ko neki savršeni knedli ulovljeni s koncem, e da, znate ono kad se sarma veže koncem pa jedeš to a konci ti zapinju među zubima (sarma dental floss) il nedajbože one čačkalice, isto u sarmi, to neki delaju... Moja je baka znala sve te tehnike isfuravat pa nikad ne znaš kaj će te dočekat, a glad prži, a sarma miriše... Nego, ovo je djelo umjetnice Bojane Švertasek, Kuboa 1. Da, zapravo me zanima kaj bi bilo da ovaj konac popusti:)))

keramika ulupuh 2

Ova Usta su čudesna, autorica Svjetlana Plazonić Driženko. Kao da se deru, ili će nas pojest, možda su gladna, pa se posluže okruglicama na fotki gore:)) Inače, na tjemenu je rupa, pa pankerska zurka ima prolaz, pušta svjetlost, pa se nutra spaja, preljeva... Malo stravično, malo komično, u svakom slučaju efektno, baš cool... Isto nekak, staneš, gledaš sa svih strana, čekaš neku reakciju, a ono zapravo reagira i odaje ekspresiju cijelo vrijeme... Evo došo Hrvoje, gleda kak pišem blog, vidi forku, veli da je to riba, liči mu na škarpinu (ja se ne kužim u ribe, ne komentiram baš, velim, kaj fakat haha). Veli, to je žena riba glava:))) Žena, a? Ma jel, a može i neki muški ne??:))

keramika ulupuh 1

A ovo je prekjut, opet kruta forma koja glumi nekaj ultra mekano, super suprotnosti. Potpisuje: Ivančica Vončina, Intimno. Predivan korzet i retro gaće, možda neke baby doll. Ko neki kostim recimo za Lady Gagu ona bi to ziher nosila, kakve sve neudobnosti stavlja na sebe. Ili recimo supermodeli u spotu Too Funky, Georgea Michaela, legendarnom. Kad su Linda i curke nosile Thierry Muglera. Pa obilježile povijest modnu i glazbenu.

keramika ulupuh 7

A sad ta daaaa! Našla sam boostice na super popustu samo za 400 i nekaj kuna. U Adidas shopu u Ilici. Idem ja neki dan, pa me flešne 50% popusta s izloga, naravno ulazim ko omamljena. A ono, vidim njih, favorite tenke za trčanje. Sad sam s Energy Boost prešla na Response boost. Trčim po svemu i svačemu i treba mi ovo. Nego, postoji sad više boost varijanti, jedan noviji model ima drugačiji ovaj prednji dio. Ove koje sam do sad imala i ove nove imaju čarapasti prednji dio, koji savršeno prianja uz stopalo, pa ko da sam bosa.

BOOST ADIDAS

Ove neke druge koje imaju više mreže i kao više liče na tenisice vulgaris, nisu mi nekak sjele, jer sam se navikla na to čarapasto jer se apsolutno ne osjeti na stopalu. Đon je idealan, to je ta uber pjena koja fantastično amortizira, odma sam ih isprobala, isti dan, iako je bio dan pauze. Istrčala sam uz brdo oko 5 km, pa se vratila istim putem, po asfaltu. Imaju peticu brutalnu. A i sama sebi sam je ležerno dala, za uspjeh i užitak! A onda sam se još nagradila pilingom, uljem i maslacem za tijelo Afrodita:D

AFRODITA

Ovaj Afrodita piling je preeeedivan, koža ostaje sjajna, dosta je uljnat i fakat je šnjof savršen. Onda još malo ulja i maslaca i natrackana sam najviše ikad:D. Toplo vam preporučam, ta Spa Afrodita linija je mrak! U dm-u sam ih uzela, sve zajedno oko 100 kuna čini mi se, taj piling je oko 30 i nekaj... Mislim fkt mala cijena za takav dobar proizvod.

artistry paleta

Novo sjenilo Artistry, divne boje, Bruna je isprobala, Izi ju je našminkala s ovim ljubičastim:))) Njezine plave oke su zabljesnule! Meni više ova siva ide, a okolo ove svijetle. Postojano je!

avene

Avene - genijalna krema i tonirani fluid. Hidratizira i jedno i drugo. Lagane teksture, mislim da je to idealno i za ljeto, proljeće, sve ono toplo. Tonirani ujednačava ten, ne vidi se da je išta na koži, samo nekak djeluje baršunasto i light. To je to.

BORUT COSTES

Costes - vidjela kod Boruta, kad smo već kod kupaonice, to je linija za tuširanje, a bočice su onak mekane:D

BORUT DURIAN MOCHI

On je nekom kupil ovaj Duriam Mochi, nismo probali, čeka hehe. Nego veli da je to neki desert od smrdljivog voća :))) Eh to moram probat!

yoohoo

 A Bruni je drito iz Švedske stigo novi Yoohoo! Ime mu je Belma! Tnx Belmi i Željki na novom članu naše male vesele obitelji:))) Bruna ga je već oprala u kadi, kad se kupala, to je inicijacija koju mora proći većina naših malih prijatelja (osim Barbika koje nose haute couture, i one koje imaju struju i lampice).

bruna tetovaza

 A Brunica ima i cool tetovažu - sestra joj je kod pedice dala ovaj pečat, veli zato kaj je bila dobra! (Ništ strašno, viroza vulgaris i mali odmor od vrtića i inih aktivnosti:D)

 Trebala sam je vodit i na Lunarovu izložbu, brijem da bi se oduševila motivima (nedavno je rekla da bi bila veterinarica!): mace, pesi, pingvini, vukovi, lavovi, ovce, slonovi, čudesan svijet bića (neki čak imaju i toster) našeg poznatog grafitera. Ovak nekaj bih si stavila na zid!

kolaz3kolaz4kolaz6


Bila sam i na Ikea predavanju o demokratskom dizajnu, upravo traje njihova izložba o istom, u kinu Evropa. Tam možete vidjeti namještaj u komadima i otkriti nešto više o tome - demokratski dizajn je lijep, praktičan i dostupan svima, cjenovno naravno, što je od samog početka projektiranja vrlo važna stavka u Ikei.

ikea evropa

Klopala sam neki dan u bistrou Jadranka, u Vukovarskoj. Preslatko mjesto, retro, urbano, ugodno, nije prefensi, jedno od onih mjesta di se čovjek osjeća ko doma, a opet sve je fino, mislim i na uređenje i hranu. Jela sam varivo, da, imaju dnevni menu, koji je prihvatljiv cjenom, a superfin. Jednostavan i ono kaj bi si i sami napravili, a ne neke kerefeke.

jadranka kolaz

A tek činke - njami, sa šlagom i čoksom. Ko doma...:D

jadranka palacinka

Vrata do Jadranke je Miva - naša poznata galerija vina:D

moet

Pozdravljam vas uz ovo pravo žensko piće, jaooo, idealno za girls party!

Kiss, Duda

 

 

 

0
Prva, mini Feelunique kupovina
4 Crvena za Zimu :)

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...