Veličina fonta: +

  D life / New In: šilterica, ruksak, clutch, rukavice, miš, narukvica. Nešto jeftino, nešto sjajno...

  Da pojasnim - na prvoj fotki je lančana shoping reakcija koja se desi kad se nekom svidi ono kaj kupim:) Uletila sam neki dan u Terranovu, pisalo je na izlogu 70 % sniženje i ja, ko pravi sucker za sniženja, ušla sam sjajnih očiju... Pošto neki lagani ruksak tražim već dulje vrijeme (kožni su mi preteški, a neki drugi koje sam vidjela imali su male otvorene džepove ispred pa mi se opet nisu svidjeli, ili su bili skroz sportski...), oduševila sam se kad sam na tom popustu vidjela odgovarajući ruksak za 39 kuna:D. Onda sam vidjela šiltericu za 19 kuna. Ups, i did it again.

  Kupuje i opet kupuje (ups): Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ItGirl.hr

  ruksaci

  Onda sam došla kod frenda na cugu u njegov birc i on je htio istu šiltericu. Onda sam sljedeći dan došla kod frendice i ona je htjela isti ruksak. Onda sam opet otišla u Terranovu da bi im to uzela (teško žabu u vodu), a sa mnom je bila i moja kćerkica Bruna (3,5 god.). Kad sam joj rekla da idemo frendici kupit ruksak, rekla je da i ona hoće jedan. Rekla sam joj da tamo nema stvari za djecu, al me otkantala i rekla buš vidla da ima. Kad smo ušle unutra i došle do ruksaka, vidjela je ovaj rozi i rekla - sam ti rekla da ima za mene! Istina, ruksak joj je prevelik, moram mu skratit skroz naramenice i onda joj dođe do koljena, al nema veze, ona je zabrijala i ja sam joj ga uzela. Iako ima još dva ruksaka, jedan Fifi i cvjetno društvo, drugi Barbie (Fifi ruksak je uvijek u vrtiću, s rezervnim stvarima, tak da nema tak puno ruksaka:)) ). Uglavnom, bila je oduševljena i cijeli dan mi je ponavljala, sam ti rekla, sam ti rekla... Uzela sam frendu šiltericu, a sebi još jedan ruksak, ovaj sjajni, tak da sad imam ruksak od trenirka materijala i taj sjajni (ako se ovaj prvi raspadne), a Bruna ima taj rozi (koji će mamica posudit naravno).

  klac

  Ovaj clutch / tablet futrolu uzela sam isto u Terranovi, bila je oko 30 kn:). Jupiiii!

  ruksak obr

  Ovo je ruksak koji sad nosim, uskoro i ostali dolaze na tapetu, a moram i podijeliti jednu obećanu šiltericu i jedan ruksak:))

  ja2

  LOTD od neki dan - omiljena tunika haljina modne dizajnerice Renate Svetić i ova nova šilterica. Tu sam nosila jednu od svojih omiljenih H&M "kristalnih" ogrlica.

  tunika silterica

  Dobila sam na poklon uber super narukvicu Boonika studios, vidite ovu kao lanac za bicikl (fakat je lanac za bicikl), dizajn potpisuje Marko Prpić Zets, vjerojatno ste čuli za njega...

  narukvice

  I došli smo do Hrelića - oblačno nedjeljno jutro nije ništa za mene, skoknula sam s Barbarom da vidim kaj se nudi. Našla sam ove nove rukavice (bile u celofanu s kartonom u svakoj rukavici) za 5 kuna. Našla sam i jedan novi šos za 2 kune, da, potpuno novi s etiketom, al je u pranju već, zaboravila sam ga fotkat, bum kad se opere. Onak je ravni kroj, do gležnja, i crveni karirani uzorak:D.

   

  rukavice

  Detalj dana od prije neki dan.

  majica

  Da, imam i novi miš. Muž si kupil novi komp pa je i meni usput uzel poklon iznenađenja, divan Logitechov bežični miš. Wiiiii!!!

  mis1

   mis2

  Bila je neki dan pressica u fensi dućanu / bircu Living room (Ilica, blizu Britanca) pa sam vidjela neke A'marie stvari, lijepe, al paprenih cijena, i kacigu iz snova!

  room amarie

  Ova kaciga za skijanje dođe oko 1500 kuna, ima Swarovski kristale i mislim da je savršena:)))

  room kaciga

  Kaj velite? Idete nekad na Hrelić?

  :)

  Duda

   

   

  Lanvin Pre-Fall 2014.
  Pat McGrath, legenda među svjetskim vizažistima

  Povezani postovi