Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D life // zašto pokrećem DPZ CONSULTING, životna pravila, rozi interijer, retro ulaz, highlighter ko vintage špigl, street fun...

  Kuhala se ta ideja već neko vrijeme, no kak to ide sa svime, čekala sam valjda pravi trenutak. Zakaj je sad pravi? O čemu pričam? O mom style savjetovanju, o DPZ Consultingu. Zapravo me već dulje vrijeme random ekipa traži savjet, komentiram revije za NOVU TV, dodjele nagrada i red carpet, pišem o stilskim savjetima godinama, završila sam TTF, a osim toga osjećam da ću to raditi odlično, a to je kod mene uvijek bio važan faktor. Onaj osjećaj, neka intuicija, energija koja me fura. Danas se u modi, odijevanju, trendovima, stilu, pa i vlastitom... lako izgubiti. Ja sam prevoditeljica. Posebno sam zahvalna mojim dugogodišnjim suradnicima, ekipi iz branše, koji su mi dali pohvale za sajt (bit će ih još!).

  Pokreće nešto novo: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  cestbeststreet

  S druge strane, shoppova je brutalno puno. Stalno kopam po njima, po online shopovima, i RL dućanima, ima brdo toga, sve nam se nudi, a svi nekak vape - nađi si osobni stil, ti si jedinstvena. Čovjek se može izgubiti u prijevodu. I zato - bitan je stil koji nađemo za sebe, svatko je unikat i upravo u tome leži tajna dobre kombinacije, koja je dostupna svakome od nas, svaki dan. Treba je pronaći, u tome vam mogu pomoći. Čini se trivijalno, no nije. Osim toga, planiram i radionice za poslovne žene, jer odijevanje u uredima jako je važno, premalo se o tome govori. Istovremeno, moja draga ITgirl.hr ide dalje, kao i do sad:D.

  cestbeststreet

  Nekad u romanima nađem ovakve stvari - pa si ih pofotkam, jer pravila Olivie Joules (Bujna mašta Olivije Joules, autorica Helen Fielding, da, ona je napisala i Bridget Jones!) su naprosto genijalna. Iako se radi o chick-lit romanima, ima u njima masa mudrosti, one životne, koja te jednog dana samo zaskoči i pojavi ti se pred nosom. A baš se jedno od pravila slaže s mojim bizisom - kupuj samo onu odjeću zbog koje bi najradije zaplesala od sreće!

  cestbeststreet

  Da, smješno je više-manje sve, jer ovaj roman je totalno funny. Uostalom kao i mnogi chick-litovi koje čitam, baš me zabavljaju sto put bolje od telke.

  cestbeststreet

  Ovo smo nas troje neki dan na Zrinjevcu, na Cest is the bestu. Fora igra sjena.

  cestbeststreet

  Općenito, Zrinjevac je tak divan. U svako doba godine. Ležali smo na travi, dok je Bruna trčala oko fontana:D

  cestbeststreet

  Ova krila su na podu bila, nemrem se baš leć tam pa da se fotkam... nekak mi to komplicirano. Al ovdje zgleda ko da je nacrtano na zidu.

  cestbeststreet

  Kad smo već kod zidova... Kod nas se svake godine održava Festival umjetnosti škola, bilo neki dan u školi Ivana Merza, staroj ljepotici koja ima poseban ulaz za djevojčice, poseban za dječake. Mislim, nekad je imala. Sada svi svuda idu, al mi je fora taj naslov iznad vrata. Zamišljam davna vremena, curice u nekim haljinicama, dečke u onim pumpericama, svi nose mary jane cipelice (kakve nosi mali slatki princ George, one starinske, sin od Kate i Williama hahahaaaa)...

  cestbeststreet

  I ove gitare dole... Krenula sam unutra, a kad ono, čekaju one ovdje poredane, spremne za koncert:) Divan instrument, ta gitara, u svakom pogledu.

  cestbeststreet

  Bilo je i farbanja igrališta, krede posvuda, pa smo se malo zagirali...

  cestbeststreet

  Retro je totalno in. Make-up Pretty Vulgar ima genijalna pakiranja, sve neš slatko!

  cestbeststreet

  Event je bil u Glutenu, jednom jako, jako rozom bircu slastičarnici. Baš sam si neki dan misla, ima tak masa sličnih mjesta u Zagrebu, u posljednje vrijeme, toliko tih simpa slastica, macaronsa, ko iz slikovnica...

  cestbeststreet

  Odličan ovaj sivi betonski zid, u kontrastu sa girlie rozom...

  cestbeststreet

  Pak smo se fotkale u Glutenu. Vesna i ja. Tnx Zvonimir Ferina! :)

  pretty vulgar5

  Al highlighter im je stvarno najs, izvana zgleda ko ono vintage ogledalo.

  cestbeststreet

  A unutra se krije - super sjaj!

  cestbeststreet

  Evo dva swatcha, lijevo jednom, desno više put povučeno prstom. Ovaj lijevi trag je odličan za obraze, ispod ili na rumenilo. Desni - za kapke, može bit i sjenilo. Totalno poštujem te višenamjenske teksture.

  cestbeststreet

  Evo još slatkiša, sori! Još jedno fancy slatko mjesto je Torterie Macarons u Pointu, neki dan su imali radionicu torti.

  cestbeststreet

  Na fotki je Leda Bosnić s bloga Ledaboss, totalno retro cura sa super vintage stilom.

  cestbeststreet

  Kaj se mene tiče, ovak mogu zgledat sve košulje. Uredne, speglane, posute cvijećem!

  cestbeststreet

  Super jakne i teksture vidjela sam na nedavnoj reviji TTF-a, u Studentskom centru, ovo gore potpisuje Mateja Bosek, kreativna cura koja je rekreirala teksturu, površinu Marsa. Super!

  to je to baj:)

  Duda

  Manzara online (fashion) trgovina
  Nuxe Huile Plumetis suho ulje

  Povezani postovi