Veličina fonta: +

  Dr.Organic giveaway! A dobitnica je...

  ...korisnica pod imenom visibaba05!!!

  Čestitamo visibabi05 i što nam je donijela sunce u Zagreb i najavila proljeće:)

  Molim te da nam se javiš u roku od 48 sati.

  Drage naše ItGirls, evo nam još jednog darivanja, ovoga puta radi se o fantastičnim proizvodima Dr.Organic! Tu su serum za lice, lip balm i melem za ruke i nokte. 

  KAKO SUDJELOVATI?

  Registirajte se ili ulogirajte u našu ItGirl.hr društvenu mrežu LIFE&FUN i napišite zašto volite prirodnu kozmetiku? Sve korisnice koje odgovore na to pitanje uzet ćemo u obzir prilikom prikupljanja imena, a ostalo će odraditi random.org! 

  Igramo se do 28. veljače, to je sljedeći četvrtak, u ponoć. SRETNOOOO!!!

  Inače ovaj brand jedan je od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača prirodne, organske kozmetike, sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Ne testiraju proizvode na životinjama, a njihova je kozmetika prikladna i za vegetarijance. U svijetu su jako popularni, a kod nas ih odnedavno možete naći u bio&bio trgovinama.

  serum
  Dr.Organic Vitamin E Scar & Stretch Mark Serum 50 ml

  Izuzetno hidratantni serum koji potiče regeneraciju kože. Bogat je organskim vitaminom E, kao i sastojkom Dermochlorella DP koji se uspješno bori protiv ožiljaka i drugih nepravilnosti na koži. Može se koristiti svakodnevno, a idealan je i kao podloga za make-up. Omekšava kožu i čini je glatkom. Može se nanositi i na ožiljke bilo gdje na tijelu.

  lip
  Dr.Organic Vitamin E Lip Balm 5.7 ml
  Sadrži shea butter. Dugotrajno hidratizira usne i vraća im prirodnu vlagu koja ih čini mekšima i zdravijima. Zaštitni faktor od UVA i UVB zraka: 15.

  marr
  Dr.Organic Moroccan Argan Oil Hand & Nail Balm 100 ml

  Za njegu ruku i noktiju. Iznimno bogat marokanskim uljem argana koji sređuje i najsušu kožu. Melem njeguje, štiti i čuva kožu od svih neželjenih vanjskih utjecaja. Sadrži vitamin E i antioksidanse. Dugotrajno hidratizira i omekšava kožu, te učvršćuje nokte.

   

  Essence Grumpy
  Ljučibasti