Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Elf: Studio Stipple Brush

Studio Stipple Brush ili kako je popularno zovemo "bockalica", nije bockalica u pravom smislu riječi. Jako je mekana kao i ostale četkice iz Elf-ove Studio kolekcije. Sintetička je, može se koristiti sa suhim i vlažnim proizvodima. Prvobitno je namijenjena za nanošenje tekućeg pudera, da bi izgledalo kao da imate besprijekoran ten. Preporuča se i nanošenje rumenila ili bronzera s njom.


Eh, sad bi trebalo reći i moje mišljenje, ipak je ovo recenzija. Ova četkica se nikako ne može koristiti za tekući puder. Stvarno sam se trudila da proradi, ali dlake su premekane. Savijaju se u dodiru sa kožom, a ne kao kod prave bockalice kao što je Sigmina F80. Mislim da ova četkica nebi funkcionirala ni sa jednim tekućim proizvodom. Pokušala sam i puder u kamenu. Ne sviđa mi se nikako. Jedino što sam uspijela s ovom četkicom je nanijeti rumenilo i bronzer. Nije ni to bilo savršeno, ali je bilo uredu. Ne znam jel sam ju pogrešno koristila, ali nisam zadovoljna s njom.
 
Ovo je samo moje mišljenje. Nemojte na temelju samo moje recenzije odlučiti o kupnji ove četkice. Četkica mi se sviđa jer jer mekana i neobična. Nisam požalila što sam ju kupila, jedini problem je što mi stoji sa strane i ne koristim ju baš. Četkica je bila 3.50 funte, što je oko 30 kuna.
 
Pozzzić cure :D
0
Pamte se samo ružne ruke.....
Pantene Intesive Repair maska za kosu

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...