Veličina fonta: +

  Elf: Studio Stipple Brush

  Studio Stipple Brush ili kako je popularno zovemo "bockalica", nije bockalica u pravom smislu riječi. Jako je mekana kao i ostale četkice iz Elf-ove Studio kolekcije. Sintetička je, može se koristiti sa suhim i vlažnim proizvodima. Prvobitno je namijenjena za nanošenje tekućeg pudera, da bi izgledalo kao da imate besprijekoran ten. Preporuča se i nanošenje rumenila ili bronzera s njom.


  Eh, sad bi trebalo reći i moje mišljenje, ipak je ovo recenzija. Ova četkica se nikako ne može koristiti za tekući puder. Stvarno sam se trudila da proradi, ali dlake su premekane. Savijaju se u dodiru sa kožom, a ne kao kod prave bockalice kao što je Sigmina F80. Mislim da ova četkica nebi funkcionirala ni sa jednim tekućim proizvodom. Pokušala sam i puder u kamenu. Ne sviđa mi se nikako. Jedino što sam uspijela s ovom četkicom je nanijeti rumenilo i bronzer. Nije ni to bilo savršeno, ali je bilo uredu. Ne znam jel sam ju pogrešno koristila, ali nisam zadovoljna s njom.
   
  Ovo je samo moje mišljenje. Nemojte na temelju samo moje recenzije odlučiti o kupnji ove četkice. Četkica mi se sviđa jer jer mekana i neobična. Nisam požalila što sam ju kupila, jedini problem je što mi stoji sa strane i ne koristim ju baš. Četkica je bila 3.50 funte, što je oko 30 kuna.
   
  Pozzzić cure :D
  0
  Pamte se samo ružne ruke.....
  Pantene Intesive Repair maska za kosu

  Povezani postovi

   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location