Veličina fonta: +

  ELIZABETH ARDEN: GREEN TEA HONEY DROPS BODY CREAM

  Drage moje, danas vam pišem o dvojcu koji rado koristim ljeti. Za Elizabetha Arden Green Tea toaletnu vodicu ste svi čuli. U prodaju je izašla prije par godina, a danas se može naći u nekoliko varijanti kao što su Green tea Camellia, Green Tea Lavander i Green tea Summer.

  Clipboard01 a

  Ja sam vjerna originalnoj, staroj varijanti ove parfemske toaletne vodice. Kako vidite sa slike, ova je već prilično potrošena, inače je pakiranje od 100ml. Volim ovaj osvježavajući miris zelenog čaja, limuna, cvjetova mandarine, jasmina i slatkih začina.

  Ali, kada tome dodate kremu za tijelo iz iste kolekcije, onda je to pun pogodak!

  IMG_1446

  Ne znam koliko ste čuli ili koristili Green Tea Honey Drops Body Cream.

  IMG_1451 a

  Krema dolazi u čvrstoj, prozirnoj, širokoj plastičnoj posudi. Kroz prozirno pakiranje vidi se da je krema bijele boje, ali primjećuju se i sitne žute točkice. Razlog tome je što je krema mješavina ekstrakta zelenog čaja i čestica meda. Već po samom sastavu, djeluje obećavajuće!

  Krema je lagane teksture, lako se nanosi na kožu, brzo se upija. Pri mazanju, čestice meda se tope i upijaju u kožu ostavljajući je mekom na dodir. Zato proizvođač naglašava kako je ovo „ekstra hidratantna krema“. Preporuča se svim tipovima kože (čak i suhoj koži pruža dobru hidrataciju). Nakon nanošenja ostavlja intezivan miris koji je isti kao i miris parfemske vodice Green Tea.

  Krema dolazi u pakiranju od 500ml po cijeni od 290kn. Može se kupiti u svim parfumerijama.

  ŠTO PROIZVOĐAČ KAŽE O OVOJ KREMI?

  „Odlično štiti, hidratizira, omekšava, zaglađuje i umiruje kožu. Mješavina zelenog čaja i prava zrnca meda osiguravaju dugotrajan osjećaj udobnosti i dodatnu hidrataciju. Revitalizirajući miris osvježavat će vas u valovima tijekom cijelog dana.“

  MOJE MIŠLJENJE O OVOJ KREMI

  Ovo je krema za tijelo jako izraženog mirisa. Zbog toga, bez obzira što dobro hidratizira kožu,

  Green Tea Honey Drops Body Cream ili obožavate, ili je uopće ne koristite! Sredine jednostavno nema….

  Ja imam svoj ljetni ritual: nakon jutarnjeg tuširanja, tijelo namažem ovom kremom, dodam malo parfemske toaletne vodice Green Tea i u oblaku osvježavajućeg mirisa odlazim na posao!

  JESTE LI PROBALI OVU KREMU ZA TIJELO?

  Dnevni look ( wet n wild )
  SAN prirodna kozmetika ~ Dnevna hidratantna krema ...