Veličina fonta: +

  Essence Miami Roller Girl TE - 01 Skates on Dates


   

  Od prošlog mjeseca na policama Mullera, DM-a i Kozma može se pronaći već ponovljena (srpanj/kolovoz 2012.) Miami Roller Girl Trend Edition kolekcija. Prošle godine sam ju propustila, ali moram priznati da mi je drago što se kolekcija ponovila.

  Kupila sam samo rumenilo, iako sam čitala same pohvale i za lip balm iz istoimene kolekcije, ali hrčak kakav sam, raznih balzama za usne imam na sve strane, pa sam isti preskočila.

  Pakiranje rumenila je klasično za Essence, plastično i prozirno. Sadrži 8 grama proizvoda, a cijena je negdje oko 25 kn.

  Skates on Dates je višebojno rumenilo koje se prelijeva iz narančaste preko nježne roze do nešto jače roze, gotovo fuksije. Jako je pigmentirano, pa se dosta trusi i treba imati laganu ruku prilikom nanošenja. Boje se mogu koristiti zasebno, samo treba malo preciznosti, dok je meni osobno najdraže nanositi ga bockalicom kad pomiješam sve boje zajedno, jer na licu dobijem toplu narančastu boju.

  Iako trajnost rumenila obično ovisi i o tekućoj podlozi na licu, testirala sam ga na raznim podlogama (tekući puder, tonirana krema, puder u kamenu) i na svakoj podlozi je imao odličnu trajnost od minimalno 6 sati. Jako mi se sviđa ova nijansa i mislim da bi dobro pristajala svim tonovima kože, a isto tako je i idealna ljetna nijansa rumenila.

  Na slici niže možete vidjeti swatcheve svake nijanse zasebno kao i pomiješane zajedno (mix).

  Oduševljena sam ovim rumenilom i stalno ga koristim od kad sam ga kupila. Divno izgleda na licu kao i u kutijici i ako vam se sviđa preporučam da ga ugrabite dok još možete ili da sudjelujete u DARIVANJU NA BLOGU, ako još niste jer između ostalog imate priliku osvojiti Skates on Dates rumenilo i lip balm iz Miami Roller Girl kolekcije. 

  Kako se vama sviđa ovo rumenilo? Jeste ga već ugrabili? A, sudjelovali u darivanju? :)

  Maja xx

  NOTD, OOTD i svašta...:D
  Nuxe - Nuxellence Jeunesse fluid