Veličina fonta: +

  GIVEAWAY: Mala škola sauniranja u Termama Tuhelj!

  Volite saunu? Želite li se opustiti i pritom nešto naučiti o zdravom načinu života i očistiti organizam od toksina? Odlično.

  Darujemo vam Malu školu sauniranja u Termama Tuhelj koja traje četiri utorka, između 18 i 22 sata. Kreće sljedećeg utorka, 26. ožujka 2013. 

  Kako sudjelovati? Naime, napišite nam ovdje u komentar ili u LIFE&FUN zašto volite saunu i čak DVIJE ItGirls već sljedeći utorak u 18 sati sjedit će u Tuhelju i uživati! Vaše ćemo nadimke ubacit u random.org i prve dvije dobit će divnu priliku isprobati Malu školu sauniranja i naučiti mnogo toga o zdravom načinu života. Dakle, igramo se do nedjelje u ponoć, kako bismo dobitnice obavijestili u ponedjeljak, dan prije nego što školica krene. 

  Program je osmišljen isključivo za žene.

  U nastavku pročitajte više o cijelom projektu i koji je plan.  

  foto

   

  Mala škola sauniranja najsveobuhvatniji je wellness program osmišljen u Hrvatskoj. Rezerviran je isključivo za pripadnice ljepšeg spola, a osim ugodnog opuštanja, jača imunitet, srce i krvožilni sustav, potiče detoksifikaciju organizma znojenjem, ubrzava metabolizam, smanjuje bol i napetost mišića...

  Osim teoretskog dijela i raznih edukativnih saznanja, savjete i uputa vezano za opuštanje u vrućoj atmosferi uključuje i praktičan dio - boravak u raznim tipovima sauna u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj.

  Mala škola sauniranja trajat će od 26.03. do 16.04.2013. svakog utorka od 18 do 22 sata, a polaznicima su na raspolaganju i stručnjaci s raznih područja orijentirani na zdrav način života.

  Prvi utorak (26.03.2013.) posvećen je čarima sauniranja, otkriva što je sauna, zašto se sauniranje preporuča, kako se pravilno saunirati, koji su pozitivni učinci saune, koliko često se sauna preporuča, kojim redoslijedom…

  Drugi utorak (02.04.2013.) - Ladies DETOX day namijenjen je temeljitom čišćenju organizama od toksina ili detoksikaciju. Rezultati sauniranja su: detoksikacija jetre i bubrega, poboljšana cirkulacija i protok limfe, regulacija probave, povećanje koncentracije i elana, jačanje imuniteta, lakše podnošenje stresa i svakodnevnih obaveza, lijepa koža lica i tijela, zdrav izgled. Program uključuje razne tipove sauna od Lanconium saune, solne, blatne do duple parne saune, šetnje toplo-hladnom stazom i završno opuštanje u whirpoolu.

  Treći utorak (09.04.2013.) - Ladies BEAUTY day posvećen je opuštanju, relaksaciji i njezi kože. Obuhvaća kombinaciju raznih sauna, ledeni bazen, whirpool i zeleno odmaralište u kojem stručnjaci savjetuju kako da tijelo i koža uvijek budu lijepi i koje preparate je uputno koristiti.

  Zadnji utorak (16.04.2013.) - Ladies HEALTH day, obuhvaća opuštanje i relaksaciju, savjete stručnjaka o tehnikama za poboljšanje zdravlja i stanja tijela. Također, uključuje kombinaciju različitih sauna, blatnih obloga za dubinsko čišćenje tijela, odmor na ljuljačkama upotpunjeno zdravim napitcima za čišćenje organizma, mjerenje minerala i vitamina u tijelu, opuštanje uz ugodno opuštajuću glazbu i pogled na uspavane zagorske brežuljke.

  Svijet sauna u Termama Tuhelj je najveći prostor sauna u Hrvatskoj (ukupno 7 različitih sauna i novootvorenom panoramskom saunom) s bogatom ponudom dodatnih sadržaja za relaksaciju, wellness barom i odvojenim prostorijama za opuštanje, vodenim krevetima i ljuljačkama.

  Di je to proljeće?
  Volite li Simpsone?