Veličina fonta: +

  It Girls & I Love....event

  Iako poprilično bolesna, uspjela sam smoći snage i izvući se iz kreveta jučer te otići na ovaj divan event kojeg nam je priredio It Girl.hr portal u suradnji sa Everet Group Zagreb. Razlog? Promocija I Love Cosmetics proizvoda zajedno s još nekim uzbudljivim beauty novitetima. Uživala sam u cijelom događaju - bilo je uistinu lijepo - cijeli prostor je odavao dojam čarolije, ukrašen cupcakesima i ispunjen slatkim voćnim mirisima I Love proizvoda.
  I Love je britanski brend preparativne kozmetike koji proizvodi slatkaste, ženstvene proizvode neodoljivih mirisa - ovaj citat sam preuzela direktno s njihovog britanskog websitea:

  "Svi naši proizvodi prepuni su ideja, inspiracije i sreće. Zabavni su i senzualni i utjelovljuju sjetne, ukusne mirise koji vas magično prebacuju u neko drugo vrijeme, prizivajući sjećanja i ubrizgavajući malen dio sreće u živote naših kupaca"
   
  I_love_ItGirl_event_14.jpg
   
   
  I_love_ItGirl_event_2.jpg
   
   
  I_love_ItGirl_event_6.jpg
   
   
  Nakon I Love prezentacije - čuli smo ponešto i o novoj Collistar kolekciji - koja je uspjela na maštoviti način spojiti visoki dizajn i high end kozmetiku. Ako se pitate o čemu govorim - guglajte Collistar & Kartell. Iz ove suradnje izrodila se jedna od najoriginalnijih makeup kolekcija koje sam do sad imala prilike vidjeti i sigurna sam da će biti vrlo popularna ovog proljeća. (Kartell dizajnira "plastični" namještaj - najpoznatije djelo su zasigurno prozirne stolice u pastelnim bojama).
  Kraj eventa bio je rezerviran za brand Juvena - vrlo kvalitetan i zanimljiv brand o kojem se kod nas, čini mi se, nedovoljno govori. Njihova specijalnost leži u korištenju znanstvenog, biološkog pristupa u izradi kozmetike tako da ako se pitate kada se prvi put (i gdje) pojavio popularni koenzim Q10 - odgovor je: u Juvena laboratorijima (kao dio kozmetike). Veselim se isprobavanju njihovih proizvoda koji se baziraju na popravljanju i oporavku kože, njenom pomlađivanju uz ponovnu izgradnju kolagena - što bi trebalo dati rezultate punije, zdravije kože lica i tijela (bez obzira na godine).
   
   
   
  PICTURE CREDITS/ VLASNIŠTVO FOTOGRAFIJA: Add To Love blog
  Zahvaljujem još jednom It Girl.hr portalu na organizaciji ovog divnog okupljanja!
   
  Oriflame THE ONE Long Wear lakovi za nokte ~ Gold ...
  Figs & ROUGE ~ 100% Natural Coco Vanilla Balm

  Povezani postovi