Veličina fonta: +

  Kozmo piling krema za lice

  Prošli mjesec je u Kozmu bila akcija sa popustom od 30% prilikom kupnje bilo koja tri proizvoda iz Kozmo linije. S obzirom da već neko vrijeme želim isprobati neki od Kozmo proizvoda, odluka je pala na piling. Znam da vas zanima, preostala dva proizvoda su za muža, radi se o čarapama, pa mislim da ih nema smisla recenzirati. :)

   

   

  Piling krema dolazi u tuba pakiranju, količine 75 ml, a regularna cijena je oko 24 kn i može ga se kupiti u Kozmo i Konzum prodavaonicama, a proizvodi ga Olival i to je kao što možete pročitati na pakiranju, hrvatski proizvod. 

   

  Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone i sintetičke arome. Iako je piling od marelice i zelene gline, meni miriše herbalno - na lavandin, koji iako je na posljednjem mjestu sastojaka, mirisom je najintenzivniji. S obzirom da se radi o pilingu, sadrži sitna zrca koja su jako ugodna na koži prilikom korištenja, te ne iritiraju i ne zatežu kožu, nakon korištenja. 

   

   

  Koristila sam ga do sada tri puta i mislim da je s nama priča završena. Naime, piling sadrži u sebi dosta ulja i nakon korištenja moje lice nakon primjene ostaje pomalo masnjikavo, što je dapače nije loše, pogotovo osobama sa suhom kožom, ali nije lijepo kad se ujutro probudim sa sitnim prištićima na licu. I tako nakon svake upotrebe. Davala sam mu šansu misleći da je do nečeg drugog, ali nažalost nije.

   

   

  Sa ovim pilingom se nažalost nisam našla, ali vjerujem da su drugi proizvodi vrijedni pažnje. Evo npr. Kozmo balzam za usne je osvojio nagradu kao najbolji proizvod u 2012. godini, pa ću vjerojatno njega isprobati sljedećeg. 

   

  Jeste vi probali nešto od Kozmo linije preparativne kozmetike?

  Maja xx

  0
  New In #1
  Vintage pariški Vogue / kolovoz 1995.
   

  Komentari (4)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  vidis, nisam, al nekak mislim da je olival ok, pa da bi i ovo trebalo bit ok, mozda je za neku jako suhu kožu... meni inace kozmetika sa 100 posto prirodnim sastojcima izazove te male sitne pristice koji ne narastu do pravog prista nego kao neka...

  vidis, nisam, al nekak mislim da je olival ok, pa da bi i ovo trebalo bit ok, mozda je za neku jako suhu kožu... meni inace kozmetika sa 100 posto prirodnim sastojcima izazove te male sitne pristice koji ne narastu do pravog prista nego kao neka reakcija... i to se povuce, eventualno jedan naraste i bude gadan

  Pročitaj više
   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  Da i ja sam mislila da će mi bit ok, ali nažalost ne. I meni je prouzrokova par malih prištića dan nakon korištenja. Ima dosta ulja u sebi, pa valjda zbog toga. Šteta, ali poslužit će za tijelo ili stopala.

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  s ovim sam pilingom ja osobno vrlo zadovoljna, imam suhu kožu... ali ako se seznem pa ga koristim u razmaku od svega par dana baš mi je osuši pa sam zato mislila da ide i na masniju... ja ga definitivno kupujem opet

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  Da, mislila sam da bi moga osobama suhe kože odgovarat jer je onako masnjikav.. srića pa tebi odgovara. meni nažalost nikako.

   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location