Veličina fonta: +

  Lush Brazened Honey svježa maska za lice

  Ovo je moja prva Lush svježa maska. Iz Lusha kažu da su njihove maske ručno rađene, od svježeg voća i povrća, pomno odabranog bilja, najkvalitetnijih eteričnih ulja i pročišćavajućih prirodnih glina, bez primjese konzervansa. Odlučila sam se upravo za ovu, jer je većina Lush maski namijenjena masnoj, suhoj ili pak osjetljivoj koži, a moja koža stvarno nema nikakvih posebnih zahtjeva. Tako mi se izbor suzio na 3 maske (ostale dvije su Ayesha i The Sacred Truth).

  Namjena Brazened Honey maske je osvježavanje i detoksiciranje umornog lica kako bi mu vratila stari sjaj. Sadrži ajurvedsko bilje i svježe voćne sokove pomiješane s medom. Treba je pustiti da djeluje 5 – 10 minuta.

  Vrlo sam zadovoljna njome, jer je stvarno učinkovita. Zateže dok je nanesena, a kada se ispere lice ostaje blago zategnuto te u potpunosti osvježeno. Sadrži mljevene bademe pa je zrnaste teksture, tako da se može učiniti i piling kože. Lice nakon uporabe izgleda blistavo i odmoreno.

  Ono što mi se nije svidjelo jest miris. Lush dućani uvijek predivno mirišu kao i svi njihovi proizvodi koje sam do sada probala pa sam se neugodno iznenadila mirisom same maske. Ipak, s vremenom sam se navikla, a učinkovitost je svakako pobijedila miris.

  Dobra stvar kod ove, a i kod svih svježih maski jest upravo to što su svježe i ne sadrže konzervanse, no u tome leži i jedna mana. Naime, traju samo mjesec dana, a za to vrijeme ćete ih morati držati u hladnjaku. Kratkotrajnost me je natjerala da je vrlo često koristim, ali se moje lice nije žalilo. Svaki put sam se oduševila postignutom svježinom lica u tek nekoliko minuta. Svakako isprobajte! 

  Lush Brazened Honey svježa maska za lice

  Sastojci

   

  Količina: 75 g

  Cijena: 59 kn

   

  Jeste li isprobale Lush maske? Koje preporučujete?

  Makeup abeceda: A kao Avon
  Catrice "Genius in the Bottle"

  Povezani postovi