Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

LUSH makeup – recenzija & swatch

P1190352

Prije već skoro mjesec dana LUSH je predstavio svoju dekorativnu kolekciju. O eventu ste mogli čitati ovdje a danas vam donosim dojmove i swatcheve.

Obzirom na cijenu i cijelu priču oko odabira nijansi vrlo često je komentar bio da je u pitanju samo dobro prodana priča za velike novce. Da, slažem se 174 za sjenilo/ruž/tuš i nije mala cijena. No, cijena se određuje po kvaliteti. I bitnije je razmišljati da li nešto vrijedi tih novaca ili ne, nego da li je cijena visoka.

Koliko volim tekuće proizvode toliko i zazirem od njih, jer nije sa njima uvijek lako raditi. Ono što je prvi plus kod Lushevih je upravo to što je vrlo lako sa njima raditi. Čak niti kod blendanja nisam imala problema. Druga velika vrlina ovih proizvoda je što se mogu jako lagano miksati međusobno (ok, to može i sa ostalom kozmetikom ali u pitanju su tekući proizvodi pa dobivamo potpuno drugačije nijanse). Sva 3 proizvoda su odlično pigmentirana. I veliki plus im je trajnost. No, idemo redom na recenziju svakog pojedinog.

srecaswatch

Sreća je sjenilo u zlatnoj nijansi sa jakim naranđastim podtonom. Na kapcima djeluje božantsveno. Želite li kontrolirati nijansu svakako ga prvo nanesite na ruku. Osim kao sjenilo obožavam ga koristiti i kao rumenilo u kombinaciji sa Perspektivom (ružem). Kako imam masne kapke, koristim ga uvijek sa bazom (kao, uostalom i svaka druga sjenila). Traje cijeli dan bez sakupljana u pregibu. Iako na ruci djeluje vodenasto, ona to nije. Brzo se osuši na kapku, ali vam ostavlja dovoljno vremena da ga namjestite kako želite.

perspektivaswatch

P1200315

Perspektiva je ruž u kremastoj rozoj boji sa predivnim sitnim breskvasto zlatnim shimmerom, koji moram priznat na usnama nije vidljiv, ali daje nježni sjaj. Ruž je ugodan i iako djeluje vodenasto on se kao i sjenilo ubrzo osuši na usnama. Ne isušuje je ih a trajnost mu je 4-5 sati.

P1200322

Perspektiva + Sreća čine predivno rumenilo koje će vam na obrazima intenzivno trajat 6,7 sati. Nakon toga će se intenzitet smanjit ali i nakon 11 sati očekujte tragove boje. I ruž i rumenilo imaju aplikatore za nanošenje.

 

kontrol

Kontrola je tuž za oči u tamno plavoj boji. Ista stvar kao i kod prva dva proizvoda- vodenast je no kad se osuši muku ćete mučiti da ga skinete! Mana mu je kist koji je jako kratak pa sa njime pobojim i trepavice. Također, ukoliko ga nanosite preko drugih sjenila trebat će te ponovit postupak nekoliko puta  jer nema intenzitet na prvi nanos. To mu je svakako mana, a vrlina je da traje satima.

P1200341

Makeup gotovo cijeli napravljen sa Lush proizvodima!

CAM 0410

CAM 0419

CAM 0422

Jeste li isprobali Lush proizvode?

*PR uzorak

Love,

Maybe

 

0
Kad vojarne zasviraju - Terraneo 2012
Može cappuccino vanilla?
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...