Veličina fonta: +

  MUA (Make Up Academy) Haul - Part II.

  Nakon MUA Haul Part I., na redu je i drugi dio, onaj o rumenilu, tekućem puderu, a i o onom u kamenu. :)

   

  s lijeva na desno: puder u kamenu nijansa #3, mat tekuća podloga u nijansi #2 (honeycomb), rumenilo u nijansi #2

   

  Puder u kamenu #3 - Dolazi u prozirnom, plastičnom pakiranju, koje je poprilično kvalitetno. Klasični puder u kamenu, sa dobrim matirajućim efektom od nekih 4-5 sati na mojoj mješovitoj koži. Ne uvlači se u pore, ne izgleda brašnasto na licu, lijepo fiksira podlogu i matira lice, a i za cijenu od 1 funte i više nego odličan. Težina je 5.7 grama. 

   

  MUA Puder u kamenu #3

   

   

  sa blicem

  #3

   

  dnevno svijetlo

  #3

   

  Tekuća matirajuća podloga u nijansi #2 Honeycomb - dolazi u crnom, tuba pakiranju, količine 30 ml. Ovo je najskuplji :D MUA proizvod koji sam kupila i košta 2 funte. Uzela sam srednju nijansu, od tri ponuđene, jer sam mislila da će mi najtamnija biti previše tamna, ali moram priznati da je ova nijansa za mene osobno čak i presvijetla. Guste je teksture i malo teže se blenda, ali ne treba ga puno za cijelo lice. Što se tiče prekrivanja, ono je jako slabo, stoga ne očekujte klasični puder od njega, ovo je više kao nekakva tonirana krema koja vam ujednači lice i učini ga malo svježijim, što znači da lice ne matira, iako mu stoji u nazivu Matte Foundation, on to nije. Daje vam dewy izgled kože i pomalo je masnjikav na licu, ne na onaj neugodan i ružan način, ali eto očekivala sam matirajuću podlogu, ali to nisam dobila. S njim se barem ne morate brinuti da će vam se primjetiti prijelazi na licu, jer se lijepo upije u kožu i ujednači ten. Trajnost mu je oko 4-5 sati.

   

  MUA Honeycomb #2

   

  MUA Honeycomb #2

   

  dnevno svijetlo

  MUA Honeycomb #2

   

   

  sa blicem

  MUA Honeycomb #2

   

  dnevno svijetlo

  MUA Honeycomb #2

   

  dnevno svijetlo

  MUA Honeycomb #2

   

  Rumenilo u nijansi #2 - dolazi u plastičnom, prozirnom također čvrstom pakiranju kao i puder u kamenu, težine 2.4 grama i cijene od 1 funte. Ovo rumenilo me je ODUŠEVILO svojom bojom. Predivna mat tamnija roza, ne ona Barbie pink boja, koja na swatchu moje ruke djeluje više rozo, dok mi na obrazima (jer je nanesena prethodno podloga) dobiva malu primjesu crvene, ali diskretno. Ima sitni shimmer u sebi, koji daje efekat highlightera na obrazima. 

  Predivna boja, koja će pristajati svim curama. Lice mi izgleda svježije sa ovim rumenilom. Trusi se, a nažalost trajnost mu i nije baš nešto, lako se skida sa obraza  i to mu je mala mana, izdrži možda 3 sata ako ne dirate po licu ništa, poslije 4 sata već mu se gubi boja. Probala sam uhvatiti koliko toliko realan swatch na obrazu, vrijeme me zaista nije baš najbolje poslužilo jučer, pa sam odustala od daljnjeg slikavanja, jer nije više imalo smisla. :-/ Sorry!!

   

  MUA Rumenilo #2

   

  dnevno svijetlo 

  MUA rumenilo #2

   

  sa blicem

  MUA rumenilo #2

   

   

  To je bilo to od drugog dijela MUA haula. U trećem, a ujedno i posljednjem u ovoj turi bit će Immaculate paleta sjenila koju još za sad samo gledam i divim se svim bojama. :)

   

   

   

  Da li se vama nešto svidjelo iz ovog posta? Planirate li nešto ubrzo naručiti?

  Maja xx

  ELF LOCK & SEAL
  Manhattan 2u1 korektor & fiksirajući puder

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://itgirl.hr/