Veličina fonta: +

  MUA (Makeup Academy) Haul - Part I.

  Prije nekoliko dana mi je stigla prva narudžba sa MUA, čitala sam same pohvale o tom brendu, pa sam i ja odlučila isprobati njihove proizvode. Uz narudžbe iznad 8 funti dobivala se i Immaculate paleta (cijena joj je 8 funti) gratis, nisam se trebala više mislit. :) Pet dana se narudžba procesuirala, a 4 dana joj je trebalo da stigne na kućnu adresu. Sve je bilo dobro zapakirano i stiglo u jednom komadu, kao što možete vidjeti na slici niže.

   

   

   

  Odlučila sam napraviti 2 ili možda 3 posta o ovim proizvodima, jer ih ima dosta, pa nema smisla da radim kilometarske postove. Stoga, danas recenziram ruževe, lak za nokte i glitter tuš. 

   

  Dugo sam se premišljala koje ruževe odabrati, kako smo već zakoračili u jesen, htjela sam neke jesenske boje, pa sam se odlučila za ruževe u nijansama #2 i #13.

   

  MUA ruž u nijansi #2 - je predivna, topla, tamno ljubičasto roza nijansa koju sam tražila dugo vremena i moram reći da je za mene osobno boja pogođena. Teško je bilo procjeniti preko swatcheva na internetu, ali ipak sam na kraju dobro odabrala. Moram li i napomenuti da sam oduševljena s njim? PREDIVAN JE! Pakiranje je jednostavno, crno sa srebrenim natpisom MUA, iznenađujuće kvalitetno uzimajući u obzir da mu je cijena 1 funtu, a težina 3,8 grama.

  Ruž je kremaste teksture, lijepo ostaje na usnama, ugodnog mirisa, trajnost mu je oko 4 sata kada počinje blijediti, ali ne nestaje sigurnih 6 sati sa mojim usnama. Ja sam oduševljena i non stop se mažem s njim i kad sam u kući (inače to stvarno ne radim :D )

   

  MUA ruž u nijansi #13 - ovo je još jedan klasični crveni ruž, sa malom primjesom narančaste, htjela sam malo tamniju crvenu, tu su me ipak malo swatchevi na internetu prevarili, ali je i dalje krasan, samo što imam sličan u Diego dalla Palma paleti, ali svakako će poslužiti. Također je teksturom predivan, lako se maže, trajnost mu je jednaka kao i kod prethodnog ruža. Ne isušuju usne, ponašaju se kao balzam na usnama, jednostavno - odlični ruževi. 

   

  lijevo: #2     desno: #13

   

  lijevo: #2     desno: #13

   

   

   

  #13

   

  #2

   

  Lak za nokte u nijansi #3 - sa ovim lakom je isto pravi pogodak što se boje tiče. Sva sreća nemam sličnu nijansu u kolekciji lakova. :) I odlično mi se slažem sa ružem u nijansi #2, što znači da je topla, kremasta ljubičasta boja. Četkica je malo kraća od onih na koje sam navikla (Essence, Catrice, China Glaze...), ali dobro obavlja svoj posao. Jednim slojem više vuče na rozu boju, dok se sa dva sloja dobiva potpuno prekrivanje i postaje bojom tamniji - ljubičastiji. Nosim ga danas cijeli dan, bez top coata, samo imam base coat i preživio je pranje suđa i ribanje špakera bez problema. Cijena mu također 1 funtu, a količina 6,2 ml. 

   

  MUA lak za nokte u nijansi #3

   

  MUA lak za nokte u nijansi #3

   

  dnevno svijetlo, jedan sloj 

   

  sa blicem, dva sloja (realnija boja)

   

   

  Glitter eyeliner u nijansi #8 - svidjela mi se boja na slikama, a i volim zelenu boju, pa sam odlučila isprobati ga. Isti problem kao i sa svim glitter tuševima je taj da ih se mora nekoliko puta nanositi da boja ostane intenzivana jer glitter ne ostaju ravnomjerno. Sa ovim tušem je najbolje nanositi sloj po sloj, a između slojeva pričekati da se posuši na očima. Ako nemate živaca, nemojte to raditi, a niti ga naručivati. :) Boja je jako lijepa, intenzivna smaragdno zelena i odličan efekat ima na očima, ali za to nanošenje treba malo više vremena. Ok proizvod, razmišljam uzeti i u žutoj boji. Također, cijena mu je 1 funtu za 1,6 ml proizvoda. 

   

  MUA glitter eyeliner #8

   

  MUA glitter eyeliner #8

   

   

  Zaključak: Ja sam osobno i više nego zadovoljna sa MUA proizvodima. Jednostavno ne mogu vjerovati da nešto toliko jeftino može biti toliko dobro i kvalitetno, govorim i o pakiranju i o samim proizvodima. Također, njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama, hvala Voodoo Blonde što me podsjetila na tu informaciju, skroz sam to smetnila s uma.

  Sad već razmišljam i o sljedećoj narudžbi, ali mislim da ću se ovaj put strpiti, dok MUA Facebook stranica ne dosegne 35 000 lajkova, jer za svakih 5000 lajkova "otključavaju" nove ponude. A, sa 35 000 lajkova slijedi 35% na sve proizvode i besplatna poštarina. Inače, poštarina je 4.95 funte, a s obzirom koliko su proizvodi jeftini, isplati se sačekati sljedeće "otključavanje". ;)

   

   

  Jeste znali za MUA brand? Koristite li nešto od njihove kozmetike?

  Maja xx

  Favoriti tjedna #2
  Maybelline Color Tattoo - #40 Permanent Taupe & #5...

  Povezani postovi