Veličina fonta: +

  Njega lica - Make up Academy powered by Givenchy

  b2ap3_thumbnail_givenchymain.jpgNjega kože je jedan od glavnih elemenata u životu kojemu se trebamo posvetiti prije nego li započnemo divnu ljubavnu priču sa makeup-om. Njegovanje kože je stalni proces od kojega nema odmora. Svakodnevnim rutinskim radnjama koži trebamo osigurati pravilnu njegu i hidrataciju, i to sve u skladu sa tipom kože. Od suhe preko normalne do kombinirane i masne kože, svaka treba svoj set proizvoda koji joj odgovaraju i koji će se koristiti barem dva puta dnevno. Rutinu je potrebno prilagoditi svom tipu kože i potrebnoj njegi. Unatoč tome što postoji nekoliko pravila za održavanje kože, najbolje je kombinirati proizvode koji vam odgovaraju i koji pokazuju vidne rezultate u poboljšanju izgleda kože. Rutinu je najbolje započeti čišćenjem lica, bilo da se radi o jutarnjem ili večernjem čišćenju. Ujutro kožu čistimo kako bismo ju osvježili i pripremili za početak dana, a na večer kožu čistimo od makeupa i svih nečistoća koje su se sakupile na koži.

  Evo prijedlog kako održavati kožu s nekoliko Givenchy proizvoda.

  Čistač dolazi iz skincare linije Clean it all. Make-Off emulzija koja uklanja nečistoće sa kože. Može se koristiti ujutro i navečer te po potrebi. Jednostavan je za korištenje i ujedno je i zamjena za posebne čistače za okoloočno područje. Ovaj čistač je za sve tipove kože, ali bih ga posebno preporučila za suhu kožu jer ju ne isušuje. Dolazi u pakiranju od 125 ml, sa higijenskom pumpicom koja odlično dozira proizvod. Emulzija se nanese na lice i područje oko očiju, utrlja kružnim pokretima, uklanja se samo blazinicama, ali isto tako možete isprati i vodom. I to je to! Miris je tipični Givenchy svježi miris koji je karakterističan za sve skincare proizvode, i ja ga obožavam. Dugo se zadržava na koži i iskreno, nema boljeg osjećaja od  onoga kada nekoga zagrlite ili poljubite i kada se osjeti miris svježine na licu. b2ap3_thumbnail_cleanitall.jpg

   b2ap3_thumbnail_cleanitallswatch.jpg

  Slijedeći korak u njegi kože, pogotovo suhe kože, je nanošenje seruma. Kako bi dodatno zadržali hidrataciju i potaknuli obnavljanje stanica, serum se nanosi na lice prije hidratantne kreme. Kod mene se nalazi Vax'in for youth serum. Svakodnevni tretman za očuvanje mladosti koji je namijenjen svim tipovima kože iznad 25 godina. 

   

  Nanosi se kružnim pokretima na lice i na vrat. Proizvod dolazi u metalik pakiranju od 30 ml i ima prozorčić kroz koji je moguće vidjeti preostalu količinu proizvoda. Cijena seruma je 645 kn.

  b2ap3_thumbnail_vaxin2.jpg

  b2ap3_thumbnail_vaxin-serum1.jpg

   

  Okoloočno područje je moguće njegovati sa iluminirajućim hidratantnim gelom iz Hydra Sparkling linije. Nanosim ga prije hidratantne kreme. Revitalizira podočnjake i daje svježiji izgled. Proizvod se nalazi u tubici od 15 ml.Cijena proizvoda je 315 kn.

   

   b2ap3_thumbnail_eyegel.jpg

  Za kraj njege slijedi Velvet luminescence cream također iz Hydra Sparkling linije. Moja je namijenjena normalnoj i mješovitoj koži. 

   

  Proizvod se nalazi u svijetlo plavom staklenom čvrstom pakiranju. Proizvoda je 50 ml i cijena mu je 391 kn. Hidratizira odlično, klizi pod prstima i ostavlja predivno mekan osjećaj na licu koji će primjetiti i vaše bolje polovice! Garantirano!

   b2ap3_thumbnail_hydra1.jpg

  b2ap3_thumbnail_givenchy-hydrasparkling.jpg

  Sa ovim koracima koža je svježa, zaštićena i hidratizirana. Postoji još nekoliko malih trikova kojih se valja držati i nastojte paziti na njih.

  *Kada nanosite proizvode na lice, imajte na umu da morate imati čiste ruke, pogotovo ako su vam proizvodi u posudicama.

  *Nemojte nanositi previše proizvoda na lice jer to može doprinijeti stvaranju prištića.

  *Prilagodite svoju rutinu sezonama, vremenskim uvjetima i dobi. Zimi možete koristiti nešto bogatije formulacije proizvoda dok ljeti stavite naglasak na proizvode sa visokim zaštitnim faktorom.

  *Nije strašno ako ste propustili koji dan, samo nastavite tamo gdje ste stali :)

   

  Završni korak za stvaranje besprijekornog „platna“ je Hydra Sparkling BB krema koja nije isključivo make-up proizvod već je i hidratantna krema sa SPF 30. Hidratizira, popunjava pore, umanjuje crvenilo i nepravilnosti na licu i štiti kožu protiv UVA i UVB zraka. Dolazi u tubi od 40 ml i cijena proizvoda je 289 kn.

  Postoji samo jedna nijansa koja se prilagođava svim nijansama tena. Najbolji izgled se postiže s bockalicom i malo proizvoda. Tekuće je teksture ali neka vas to ne zavara jer prilikom nanošenja ima jako prekrivanje. Nije potrebno matirati lice nakon nanošenja.

  b2ap3_thumbnail_hydrasparkling-bb.jpg

  b2ap3_thumbnail_hydrasparklin-bbcreme-swatch.jpg

   

   

  Hydra sparkling linija proizvoda

  Linija koja daje novi sjaj i naglašava hidrataciju svojim Sparkling Water kompleksom®. Linija je koja gasi žeđ, vraća energiju i stimulira kožu! Izuzetna tehnologija koja zadržava vlagu u koži kroz svjetlucavu "živahnost". Kožu intenzivno hidrira i čini ju blistavom! Hidratantne tehnologije su s vremenom postale sofisticiranije, čemu su se i teksture prilagodile. Hydra Sparkling linija s Sparkling water kompleksom ® nudi inovativne proizvode za njegu kože, svaki s vlastitom baršunastom teksturom. Kombinacija svijetlo plave posudice i srebrnog poklopca simbolizira hidrataciju, svjetlucavu svježinu i sjaj uz dodatak osvježavajućeg delikatnog mirisnog potpisa Givenchy. b2ap3_thumbnail_Givenchy-Hidra-Sparkling-linija.jpg

   

   

  Nadam se da ste već isprobali Givenchy skin care linije!

  U idućem Givenchy Make-up Academy postu nešto više o Vax'in for youth liniji proizvoda za njegu kože.

  Maja

   

  Skincare - Make up Academy powered by Givenchy
  Google