Veličina fonta: +

  Olay Beauty dnevni fluid za normalnu/suhu/mješovitu kožu

  Ovaj proizvod sam već spomenula u favoritima mjeseca listopada, a isto tako sam i napisala, da zaslužuje poseban post, da vas malo bolje upoznam s njim.

   

  Zašto? Zato jer volim kad naletim na proizvod koji ima i više nego odličan omjer cijene, kvalitete i količine i da ga mogu, kao takvog podijeliti s vama.

   

   

   

  Olay Beauty Fluid - dolazi u poprilično velikom pakiranju od 100 ml, što je inače rijetkost kada se radi o proizvodima za lice, jer su obično takvi proizvodi količine 30 i 50 ml. 

  Osim poprilično velike količine, između ostalog prednost ovom proizvodu je i cijena od oko 30-ak kn. Ja sam svoj primjerak našla još povoljnije u Konzumu, za 20 kn. 

   

   

  Ono što najviše volim kod ovog proizvoda je to što je višenamjenski. Znači, možete ga koristiti ljeti kao ulogu dnevne kremu za lice, zimi kao dodatnu hidrataciju da ga nanesete prije svoje uobičajene dnevne kreme/seruma ili što već koristite i možete ga koristiti kao bazu za makeup. 

  Zaista proizvod koji i više nego dovoljno opravdava svoju namjenu i kvalitetu s obzirom na cijenu i količinu. 

   

   

  Nisam imala nikakvih problema na licu, dok sam koristila ovaj proizvod. Inače imam mješovitu kožu. Lice mi se nije mastilo od njega, jako je lagane teksture i upija se dok ga mažete na licu, stoga nema potrebe za čekanjem dok se upije, jer ste sa prstima taj dio već obavili.

  Jedina mana koju mu mogu naći je pakiranje, točnije ovaj dio gdje izlazi sami proizvod. Kao što vidite na slici poviše, na rupicu je, kao after shave pakiranja. Samo ga treba pažljivo dozirati i neće biti problema, ali bilo bi ljepše i više higijenski da je na pumpicu, ali dobro, to mu ne mogu toliko zamjeriti s  obzirom na sve prednosti koje ima. 

   

  Što vi mislite o ovom proizvodu? Jeste ga već probali?

  Maja xx

  Smotanost na djelu!
  SEDONA LACE Midnight Lace Synthetic Brush Set

  Povezani postovi