Veličina fonta: +

  Urban Decay - Mariposa paleta sjenila

  Već jako dugo imam Urban Decay paletu sjenila na wish listi. Ali, uvjet samoj sebi je bio da kupim bilo koju, samo ne famoznu Naked 1 ili 2. Iz nekog razloga me nisu toliko privlačile, koliko ostatak svijeta. Cijena od gotovo 300 kn i riskiranje carine, mi nikako nije bilo privlačno, a dodatni razlog je bio to što ju svaka druga cura posjeduje, a meni iste nisu bile zanimljive nikako.

  Zato volim Limited Edition proizvode i onu euforiju dok se trudim svim silama da se dokopam nekog proizvoda. Neprocjenjivo. :)

   

  Mariposa mi se svidjela jer nije toliko razvikana kao gore spomenute Naked palete, za kvalitetu sjenila nisam sumnjala, a i to što ima neuobičajeno limeno pakiranje koje je bez ogledala, te detalj leptira (španj. mariposa = hr. leptir) kao i za mene osobno, raznolik izbor boja su joj išle u prilog.

   

   

  UD Mariposa paleta sadrži kombinaciju od 10 shimmer i metalik sjenila, pojedinačne težine od 0.8 grama.

   

   

  Prilikom prvog korištenja, primjetila sam da su sjenila jako mekana i pigmentirana, što mi se sviđa, jer se lako nanose i blendaju. Ali se također i puno truse. Ja inačem uvijek šminkam prvo oči, pa tek onda stavljam podlogu na lice, a u ovom slučaju taj princip šminkanja je obavezan, jer će te završiti sa sjenilima po licu, koliko god da ih istresli prije stavljanja na kapak. 

   

  Koristila sam ih sa bazom i bez baze i što se tiče trajnosti, isti efekat imaju na mojim nemasnim kapcima, samo što dobijem nešto jači intenzitet boje koristeći bazu za sjenila.

  Trajnost je nekakvih 6 sati, s tim da intenzitet boje blijedi što su sjenila duže na očima, a naposlijetku se počnu skupljati u pregibu oka. 

   

   

   

   

  Unutar pakiranja nalazi se i kvalitetna, sintetička mini Urban Decay četkica za sjenila. 

   

   

  Swatchevi:

   

  prvi red - dnevno svijetlo

   

  drugi red - dnevno svijetlo

   

  slikano odmah poslije aplikacije sjenila, ispod direktnog umjetnog svijetla, bez baze

  (unutrašnji kut oka, te preko cijelog kapka do ispod obrva je nijansa Skimp, na donjem kapku je nijansa Haights - pomiješana sa Skimpom postaje više siva nego tirkizna kao na swatchu-, a u pregibu i u vanjskom kutu je Gunmetal)

   

  Svoj primjerak sam kao novi i nekorišteni, kupila na Ebayu kod 100% pozitvine sellerice iz UK- a, za nekakvih 15- ak funti sa poštarinom. Imala ih je nekoliko u prodaji i sve su planule brzinom svijetlosti. Sad vidim da je povisila cijenu.

  Teško je se može više i naći za kupiti, jer je Limited Edition, ali ako vam se sviđa, vrijedi svratiti na Ebay s vremena na vrijeme i pogledati. 

  Postoje i fejk palete, koje se navodno ne razlikuju puno po kvaliteti sjenila, nešto su slabije pigmentirane, koliko sam uspjela skužiti tražeći po internetu razlike, ali je očita razlika u četkici koja dođe sa paletom. Fejk četkica je kraća, pomalo gušća, mislim da nije sintetička i ravnije je rezana od originalne četkice koja je sintetička, duža i uža. 

   

  Sviđa li se vama Mariposa paleta? Ili su vam Naked 1 i 2 draže? :)

  Maja xx

  0
  Golden Rose Fantastic Color 180 + essence Dance To...
  Illamasqua - Tremble
   

  Komentari (6)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  Prekrasne boje! Imam Naked i mogu reći da je i više nego kvalitetna

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  Da, zaista su divne. Virujen da je i Naked odlična

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  super boje! luda mi je ova crvena

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  I meni je.. manje više su sve odlične.

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  kad vidim na nekim fotkama ta crvena sjenila uvijek divno zgledaju, al nemam niti jedno, nemrem si zamislit di bi to nosila, nekak mislim daje too much za svaki dan

   
  This comment was minimized by the moderator on the site

  A, to je možda više stvar navike. Na nekome može izgledat odlično, a na nekom bolesno :D
  Ali možda radije u kombinaciji sa nekom drugom bojom bi lipše izgledalo i moglo bi se nosit svaki dan.

   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location