Veličina fonta: +

  Zbogom proljeće, dobrodošlo ljeto!

  Uskoro će i kalendarski početi ljeto, dok smo mi na kontinentu konačno dočekali visoke temperature. Proljeće je bilo divno! Čak me ni kiša nije smetala ove godine. Kad se sjetim, kako je hladno započelo a sada većina planira odlazak na more. Danas ću vam pokazati što sam teglila okolo u svojoj proljetnoj torbi, koja je to bila torba koja mi je spasila život i što se sve od literature moglo u njoj pronaći.

  Krećem od torbe!

   

  Torba

   

  Ovu sam Alex Max torbu dobila prošle godine, usred zime, dakle negdje u studenom ili prosincu, i od tada je nosim non-stop. Jako je mekana, velika, ima dobro organizirane odjeljke, ima mjesta za sve moje stvari, čak i kad se odlučim ponijeti sve sa sobom. Kupila sam je u jednom lokalnom butiku a cijena je bila oko 200 kn.

  U stilu "Omnia mea mecum porto", slijedi grupna slika tereta! :)

   

   Sadrzaj

   

  Budući da imam dosta stvari, podijelila sam "grupnu sliku" na 4 dijela pa ću o svakom napisati nekoliko riječi.

  Prvi dio!

   

  1dio

   

  Sunčane naočale! Iako imam 4 para naočala koje stalno izmjenjujem, ove crne Trussardi naočale ipak nosim najčešće jer odgovaraju gotovo svim prigodama. Nosim ih već par godina. Iznad njih je kišobran, koji je samo za torbu (za razliku od onog koji je samo za auto...).  Tu su i neizostavni Shuffle, koji je star koliko i vrijeme, te moja Nokia (oliti handy, kako je najčešće zovem).

  Drugi dio!

   

  2dio

   

  Na vrhu je moj smeđi Daniel Ray novčanik (Müller) s 5 pretinaca za kartice, dodatnih 6 pretinaca, jednim pretincem za sitniš i jednim vanjskim. Stvarno veliki, konobarski novčanik ali sve mi stane u njega. Često ga nosim samog, kad idem u trgovinu i ne nosim torbu. Ključevi s privjeskom plave bube, papirnate maramice koje su me, BTW, totalno zbunile - kao, Violeta maramice, znam da su prije bile samo s jednim mirisom, sad ih očito ima bar dva, dakle ove su s kamilicom. Uglavnom, tu su i krema za ruke i moj najdraži parfemčić na cijelom svijetu: Chopard "Wish".

  Treći dio!

   

  3dio

   

  Dakle, prije nekoliko mjeseci sam kupila ovu futrolu za naočale u nadi, da će moje dioptrijske naočale biti dovoljno tanke da stanu u nju. Naravno, nisu pa je sad koristim kao pernicu, tj. u njoj nosim 2/3 kemijske olovke. Tu je i plastični omot za kojekakve dokumente i papire, indeks i planer. Planer mi je najdraža stvar na ovoj slici jer u njega pišem sve značajno iz mog života, uključujući i planove za blog. E da, na plastičnom omotu je shema za čupanje obrva! LOL Ostala je zalijepljena u nadi, da će jednom biti iskorištena no, kao što vidimo, taj trenutak nikad nije došao.

  Četvrti dio!

   

  4dio

   

  Četvrti dio, kozmetički najzanimljiviji! Ne jedna, ne dvije, nego tri kutije flastera! Blago meni! To je za moje jadne noge, koje ne vole obuću (osim možda espadrila i japanki). DM-ovi veliki flasteri i dva pakiranja običnih, manjih, vodootpornih. Dvije mazalice za usta: Rosalov LipBalm i Melem. Trakice za kosu jer nikad ne znaš. Jer nikad ne znaš, nosiš i mini Evita Peroni (Shark) kopču za kosu. To mi je, u biti, više kopča za najkraći, prednji sloj kose. Slijede vlažne maramice... I, na kraju, pokretna kozmetička torbica! :) U njoj su ovog proljeća putovali različiti proizvodi pa sam mislila napisati post o kozmetici, koju sam najčešće koristila ovog proljeća. Ostala sam dužna neke recenzije na blogu (uglavnom puderi za lice i još nekoliko stvari) pa sam mislila sve to uklopiti u taj post.

  U mojoj je torbi cijelog proljeća bila nekakva literatura. Često sam u njoj vukla teške bilješke i knjige za ispite, no našao se tu i koji časopis. Izdvojila sam nekoliko časopisa koji su mi ostali u dragom sjećanju, što zbog tematike što zbog prekrasnih naslovnica. Budući da vas ne želim ovdje daviti s tim, naslovnice časopisa možete pogledati na MOM BLOGU.

  Proljeće je skoro pri kraju. S ovim sam postom htjela nekako privesti to razdoblje kraju. Još ću napisati samo jedan post o mojoj proljetnoj kozmetici i već iduće nedjelje možete očekivati postove, koji će biti više usmjereni na ljeto. Konačno!

  Kisi kisi!!!

  Balea young soft and care gel za čišćenje lica 3 u...
  Recenzije nekih kozmetičkih proizvoda