OBERTAUERN // simbioza beskrajne bjeline, rajskih slika i wellness užitka

  Ima nešto super čarobno, nadnaravno u toj bjelini koja me okružuje. Gdje god pogledam, nema ništa osim snijega, neba, plavog, bijelog. Donosi mi osjećaj apsolutnog mira, kao da sam na drugom planetu, a možda i nekoj viziji - raja. Plus zrak, taj savršeni mrzli zrak toliko je fresh, gricka mi nos, obožavam, čini me budnom, sve mi je kristalno jasno. Snijeg ima neku posebnu moć, to zna svatko tko voli bijele padine i bijeg od stvarnosti. Milina je blago spuštanje po stazi, na visinama daleko od stvarnosti nestati, lebdjeti. Kao da na momente otvara se neka druga dimenzija. U koju se uvijek lijepo vratiti.

  Obertauern home

  OBERTAUERN - 8 ČINJENICA KOJE TREBA ZNATI

  Wellness užitak poseban je u hotelima - Seekarhaus, Cinderella, Kohlmayr, Steiner, Lürzerhof, Kesselspitze i Places.

  Seekarhaus (5 stars) je hotel koji drži obitelj Krings već 60 godina. Jedan je od najluksuznijih skijaških hotela u skijaškom području Obertauern i savršeno mjesto gdje možete provesti izvanredan skijaški odmor u Austriji.

   

   

  Poznati su po tretmanima kao što su terapija svjetlom u boji, aroma-parom, masaža četkama te brojni drugi.

  Cinderella (5 stars) je hotel u kojem postaješ Pepeljuga i doživljavaš posebno iskustvo. Obitelj Hans, Heli, Mia-Carolina & Johannes Gruber obožava skijanje, ali i prirodu te osjećaj doma na poseban, način pod utjecajem čarolije wellnessa.

   

   

  Imaju i novi wellness 'samo za odrasle' koji impresionira dizajnom i ponudom - tu su panoramska sauna, infracrveni salon, slana špilja napravljena od cigli himalajske soli, atmosferska vatra u sobama za opuštanje i sportski bazen dug 25 metara.

  Kohlmayr (4 stars) je luksuzni butik hotel smješten na padinama Obera. Interijer ima čak oko 2000 metara kvadratnih wellnessa, smješten na četiri razine s prekrasnim panoramskim pogledom.

   

   

  Imaju dio za obitelji, ali i samo za odrasle - to su zona alpskih sauna s infinity bazenom, Sky Lounge s Onsen bazenom za opuštanje od nehrđajućeg čelika, panorama sauna, soba za opuštanje te fitness soba.

  Steiner (4 stars) je novi Superior hotel, u kojemu možete uživati u čarobnom spa centru za odrasle i novom unutarnjem igralištu s pijeskom za najmlađe.

   

   

  Poseban naglasak je na novi krovni BergSPA s infinity bazenom. Predivno mjesto za one koji žele poseban doživljaj usred bijelih padina.

  Lürzerhof (4 stars) je još jedno vrhunsko spa odmaralište, imaju vanjski bazen za sve sezone, 18m unutarnji infinity panoramski bazen (30°C), planinsko jezero, kao i masaže te jacuzzi.

   

   

  Tu je nešto i za djecu - zabavni bazen osmišljen posebno za njih.

  Kesselspitze (4 stars) ima unutarnji bazen te vanjski whirlpool. Vodena površina broji čak 80 metara kvadratnih, što znači čistu uživanciju.

   

   

  Uz fantastičan pogled na idilu Obertauerna, ovo je top destinacija za aktivan odmor ili detoks tijela u relax zoni.

  Places (4 stars) ima saune, vanjsku finsku saunu te jacuzzi, bazen, Vitality bar i područje za opuštanje.

   

   

  Hotel je definiran kao wellness destinacija, a ako ste za sunčanje, tu je - super terasa za maksimalno hlađenje.