Otvoreno je prvo izdanje Marketa Sjajno // U ORISU

  Prvo izdanje dvodnevnog pop up Marketa Sjajno obilježeno je svečanim otvorenjem u Oris Kući arhitekture.

  SJAJNO Market Atmosfere 112 of 156

  Osmišljen kao novi format pop up prodajnog eventa koji na jednom mjestu rješava problem kupnje poklona, Market Sjajno u svom je prvom izdanju okupio probranu selekciju izlagača. Od ovog petka pa sve do subote navečer svoja vrata otvara svima.

  @dubravkapz #marketsjajno #zagrebtiktok #zagreb #xmas #xmas2024 #croatia ♬ Magical Fantasy - Saltonbria

  Prisutni su na otvorenju među prvima imali priliku istražiti raznoliku ponudu te probrati savršene poklone za svoje najdraže. Među trendi modnim dodacima Garderoba Concept Storea, dizajnerskim sitnicama za dom iz Selectedda, keramike s potpisom Rujan Ceramics, grafičkih printeva Turista, zatim Little Wonder komadima nakita, slatkim stvarčicama za djecu iz Annike Baby, kuriranom selekcijom Kontrast19 storea te ponude vinarije Saints Hills, izbor nije bio nimalo lak. A kad uz to dodamo i posljednju knjigu autorice Željka Klemenčić, ilustratoricu Klarxy, preslatke Maneki Neko mace, nakit Natali Jewellery, premium matchu brenda Materia i slastice popularnog Kofera., jasno postaje da se na Marketu Sjajno krije ponešto za svakoga, čak i one najizbirljivije.

  SJAJNO Market Atmosfere 70 of 156

  Blagdanski duh interijeru stropnom je instalacijom udahnula Boška Bahtijarević, kreativka iza cvjećarne Tvoje.hr, a za slatke zalogaje pobrinuo se catering Hanja Delights. Svi gosti imali su priliku degustirati i St.Heels Rose renomirane vinarije Saints Hills, isto ono koje će i posjetitelji imati priliku kupiti tijekom trajanja eventa, dok se za osvježenje pobrinuo Romerquelle.

  Market Sjajno otvoren je za posjetitelje 15. i 16. prosinca, s radnim vremenom od 10 do 20 sati u Oris Kući arhitekture.

  SJAJNO Market Atmosfere 3 of 156

  SJAJNO Market Atmosfere 4 of 156