Trodnevni beauty power!

  ŠTO? Od 2. do 4. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu održat će se Dani ljepote.

  KAKO? Tematsko proširenje rekreacijom i fitnessom ojačat će ulogu sajma i nametnuti novu poruku snage ljepote - beauty power.

  Sajam je namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.
  Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

  Od natjecanja pak izdvajamo:
  * Međunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012 u osam kategorija za profesionalce, početnike i učenike; French Pink & White Akril tehnika, Nail art te Nail art 3D gdje će natjecateljice pokazati umijeće nadogradnje i dizajnu noktiju. Međunarodni ocjenjivački sud, čije članice dolaze iz Italije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske, ocjenjivat će najbolje radove i proglasiti pobjednike.
  * Izložba radova u kategoriji Nail Art fotografije i kategoriji Nokti u kutiji.
  * 4. Zlatni ruž – natjecanje u šminkanju za buduće vizažiste ili posjetitelje na zadanu temu - Beauty ili Avangarda bit će zanimljivo svim mnogim djevojkama kojima je pravi je izazov dobro se našminkati.
  * Frizersko natjecanje učenika srednjih strukovnih škola na temu večernjih frizura Kraljica i kralj maturalne noći namijenjeno je mladim maturanticama za stjecanje novih ideja.
  * Make-up natjecanje učenika srednjih strukovnih škola satemom Kao Lady Gaga.
  * Natjecanje u nadogradnji noktiju na temu Disco Lady 80-ih za učenike srednjih strukovnih škola.

  BESPLATNE PROMOCIJE ZA POSJETITELJE
  Brojni izlagači pripremili su za posjetitelje i besplatne kozmetičke savjete te šminkanja, besplatne manikure, frizure, prezentacije masažnih tehnika i sve ostalo što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro izgledala.
  Više na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=615