Aussie kosa @ tretman po mjeri

  Aussie nudi jednostavne 3 Minute Miracle tretmane za kosu, ovisno o problemu kojeg trenutno želite riješiti. - Kosa je žedna? Sugestija je Miracle Reconstructor. Borite se protiv ispucanih vrhova? Uz Luscious Long to više nije problem. Ako bojite kosu, za vas je najbolji odabir Colour Mate. Neposlušna kosa stvara vam probleme? Frizz Remedy pobrinut će se za glatku kosu i tijekom vlažnijih dana – objavila je kozmetička kuća. Svaki od tih proizvoda možete naći u drogerijama po cijeni od 59,90 kn.

   aussie cr


  Dubinski tretman Aussie 3 Minute Miracle u svoju je beauty rutinu uvrstila i Isabella Rakonić, jedna od vodećih hrvatskih modnih blogerica. - Aussie mi je jedna od omiljenih marki za njegu kose, a tretmani 3 Minute Miracle su mi se najviše svidjeli, posebno onaj  iz linije Miracle Moist. Moram priznati da sam najprije zaljubila u miris, obožavam ga. A već nakon prve uporabe sam osjetila dramatičnu promjenu na kosi. Mekana je i glatka, a nakon redovitog korištenja primjećujem da je i puno živahnija. Korištenje tretmana je veoma jednostavno i brzo. Nakon što ga nanesem na vlažnu kosu, pričekam tri minute, isperem - .

  isabella rakonic
  Isabella Rakonić, hrvatska modna blogerica

  AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE COLOUR crAUSSIE 3 MINUTE MIRACLE FRIZZ REMEDY crAUSSIE 3 MINUTE MIRACLE LUSCIOUS LONG crAUSSIE 3 MINUTE MIRACLE RECONSTRUCTOR cr