RAINY_days // kako stići na posao u SUHOM izdanju? Imam 7 super savjeta.

  Voljeli kišu ili ne, činjenica je da dolazimo na posao u mokrom izdanju, više-manje do koljena, torba je vlažna, a frizura… to je tema za sebe. Ako nemaš auto i garažu u firmi, čitaj dalje.

  0518263305 6 1 1
  Zara

  1. Te slavne prekratke hlače - culottes - koje su i dalje na stilskoj tapeti svih trendova idealne su jer ne idu do poda, već su eventualno pošpricane malo ispod koljena.

  2. Kožne hlače ili tajice – sve glatke, nepromočive varijante dolaze u obzir. One su zapravo idealne za sve hladne dane. Samo se tijekom zimskim dana prešaltaš na one hlače od eko kože koje su rastezljive, ali i imaju tanku podstavu. Te najbolje griju.

  3. Ako nemaš kabanicu, na kišnim će danima poslužiti baloneri. Ne vuneni i kaputi od nekog debljeg tekstila jer se natoče vodom i izgledaju žlundravo. Baloner ima svrhu i upravo su kišni dani njegov omiljeni vremenski medij.

  4. Što se tiče frizure – jednostavno, zalizano, jer znaš da ti vlaga od frizure radi horor. Dobra ideja je i lakirani bucket hat.

  5. Cipele su idealne lakirane. Iako je lak kao večernja spika, i preko dana izgledaju fantastično. Kad uđeš unutra, jednostavno maramicom obrišeš cipele i to je to. Čiste, sjajne i glatke. Tenisice su bolje kožne, jer one od tekstila znaju promočiti. Naravno, tu su i gumene čizme, ali neki ih naprosto ne nose jer ne podnose tu količinu gume...

  6. Tanki materijali znaju popiti previše vode i otežati, pa su nepraktični za kišne dane – riječ je o laganim boho haljinama i sličnim dužim, laganim stvarima.

  7. Vrijeme je da ona platnena torba ostane doma, na suhom.