Ana's TIPS & TRICKS 2020. // koje ćemo frizure obožavati sljedeće godine?

  Ostalo nam je još samo nekoliko dana da donesemo novogodišnje odluke. Spadaju li među njih i promjene vezane za kosu? Vjerujem da da, stoga donosim najnovije trendove za 2020! U fokusu su osobnost kose, dužina po želji, no s potpisom jednostavnosti i prilagodbe tvom lifestyleu! Frizura je praktična i njegovana, jer želimo što manje brige na svakodnevnoj bazi.

  Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Klara Kristin Fashion Editorial03
  Model Klara Kristin // Harper’s Bazaar Germany’s December 2019 issue // foto Marcin Tyszka // styling Kerstin Schneider

  BOB
  Uvijek nosiv i najpopularniji bob ima svoja divna pravila za 2020-u, ovoga puta izbjegavamo ravne i stroge rezove pa vrhove frizure šišamo mekanim rezovima kako bi kosa nježno ulazila jedna u drugu. Uvijek naglašavam da je bob sam po sebi jedinstven, a opet jednostavan pa savjetujem šiške, duge i guste ili one preslatke kratke koje mogu biti tupo ravne ili iz repane, ovisno o teksturi kose.

  DUGA KOSA
  Za sve ljubiteljice ekstra duge kose 2020-a voljet će ravne i jako duge kose s naglaskom na punoću cijele dužine. Njegovana, duga i gusta kosa zahtijeva svakodnevno njegovanje i redovito podšišavanje!

  POSTEPENO SA ŠIŠKAMA S KARAKTEROM
  Predlažem dugu kosu s postepenim, razigranim i drugačijim šiškama za chic moment! Ovo je jako popularna, praktična i nosiva opcija.

  POLUDUGA U VALOVIMA – idealno i za tanku kosu, onu koja se brzo zamasti…
  Poluduga kosa do ramena nosit će se u simpatičnom postepenom stilu uz valove ili raščupane kovrče. Kod ove frizure naglašavamo punoću i stilom šišanja, pa je frizura prikladna za tanje kose, one koje se često maste i za one prirodno kovrčave (u pravilu jako suhe).

  SUPER-KRATKA
  Pixie frizure idealne su za obožavateljice kratke kose. Nose se meki rezovi s klasičnim momentima. Frizure su kovrčave i slobodne, bez nekog strogog pravila pri oblikovanju.

  Klara Kristin Fashion Editorial03