ANA'S TIPS & TRICKS // radili smo Hrvatske operete u koncertnoj dvorani Blagoje Berse u Zagrebu

  Uvijek je zadovoljstvo raditi s ljudima žive za ono što rade. Mladi pjevači, glazbenici, fotografi i kostimografi dio su naše sinergije koja uvijek donosi zavidne rezultate.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Photo from Dubravka Prpić Znaor6

  Na programu su bile operete poput Male Floramy, Splitskog akvarela, Baruna Trenka… Organizaciju potpisuje Vivat Academia.

  Kada radim s akademijama kao što su muzička i dramska te studentima TTF-a znam da nas čeka veliku projekt, velika suradnja koja je prije svega nabijen pozitivom, glazbom, pjesmom i dobrom energijom koja nas pokreće uvijek u pravom smjeru.

  Photo from Dubravka Prpić Znaor3

  Ovog puta uplovili smo u barok te kreirale visoku kosu, koja je tada bila popularna kao „fontana“ frizura, s ukrašenim mašnama po tom tornju od kose pa sve do fantastičnih 20-tih koje su nosive i danas.

  Savršeni i ženstveni kostimi krasile su niske punđe s neizbježnim valom na šiški.

  Photo from Dubravka Prpić Znaor7

  Svakog dana na svojim klijentima radim kreativna šišanja, bojanja, frizure… i u današnjim frizurama očita je ta inspiracija stilovima poput baroka, no to je danas vrlo skromnije, jednostavnije i dakako - nosivo.

  Photo from Dubravka Prpić Znaor18

  Odlazak u kazalište ili koncertne dvorane vodi me u vremeplov stila, pomicanje mojih granica u nešto sasvim drugo od onog svakodnevnog.

   

  Foto: Arhiva

  Photo from Dubravka Prpić Znaor

  Photo from Dubravka Prpić Znaor1

  Photo from Dubravka Prpić Znaor5

  Photo from Dubravka Prpić Znaor12

  Photo from Dubravka Prpić Znaor4

  Photo from Dubravka Prpić Znaor17

  Photo from Dubravka Prpić Znaor9

  Photo from Dubravka Prpić Znaor11