Ana's TIPS & TRICKS // ma tko želi istu frizuru kad je svaki dan PARTY!

  Krenulo je blagdansko ludilo, sve vrvi od evenata, a vi si sigurno ne može dozvoliti uvijek istu frizuru. S kratkim kosama je lako, opcije su da kosa bude na razdjeljak, u šiškama ili s nekim ludim modnim dodatkom. Šeširi, rajfovi i trake uvijek su odličan dodatak svakoj frizuri.

  Za party u kosi: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Romy Schonberger Harpers Bazaar Netherlands Cover Photoshoot02 cr

  Romy Schönberger // Harper’s Bazaar Netherlands // foto Tim Verhallen // styling Astrid Schilders


  Duge i polu-duge kose pružaju više opcija kod odabira frizure. Svaka tehnika ima više svojih opcija, to ostavite za stručne ruke frizera. Ako ipak ne stignete na uređivanje u salon krenite same.

  Nije teško baratati styling aparatima, oni su super pomagala za kod kuće. Kosu svakako zaštitite zaštitnim sprejevima za toplinu!

  Pegla je tu za uredne i ravne frizure, podijelite je na razdjeljak ili ju zagladite od lica. Ako ste se odlučili na zaglađeno zalizanu frizuru, učvrstite ju voskom koji će staviti naglasak na wet look.

   Romy Schonberger Harpers Bazaar Netherlands Cover Photoshoot02 cr


  Ako volite da je kosa nježna i poletna nanesite na nju samo par kapi suhog ulja, dat će kosu zaštitu sjaj i potrebnu njegu.

  Figaro koristimo za sve one frčkice, velike i mali i one uredne ili razbacane.


  Nakovrčajte svu kosu pa odlučite u kojem smjeru će ići vaša frizura. Ako želite opuštene kovrče, frizuru češljajte širokim češljem ili prstima. Volite li one razbacane frizure, prebacite glavu na naprijed pa prstima razbacajte kovrče, a možete kosu i blago natapirati te učvrstiti lakom.

   


  Ako nemate vremena za izradu frizura dovoljna će vam biti jedna gumica i par ukosnica.


  Zalizani visoki rep uvijek će se nositi i biti in, a kao dodatak odaberite neku super gumicu koja će naglasiti vašu jednostavnu, a opet super frizuru.


  Niska i klasična punđa praktična je i uvijek efektna. Svežite niski rep pa kosu omotajte oko gumice, učvrstite kosu s nekoliko ukosnica i vaša frizura je gotova.

   Romy Schonberger Harpers Bazaar Netherlands Cover Photoshoot02 crRomy Schonberger Harpers Bazaar Netherlands Cover Photoshoot02 crRomy Schonberger Harpers Bazaar Netherlands Cover Photoshoot02 crRomy Schonberger Harpers Bazaar Netherlands Cover Photoshoot02 cr