ANA'S tips & tricks // pustite MORE da vam napravi frizuru i pomogne u kreiranju KOVRČA

  Osim savršenih prirodnih kovrča koje napravi kombinacija morske soli i sunca, često je dilema koju frizuru nositi na plaži. Bez obzira na to što ste na godišnjem i u prirodnom okruženju uvijek vodite računa da vaša kosa bude lijepa i stilizirana! Imate li i malo prirodno kovrčavu kosu na plaži sigurno imate najbolju frizuru, već znamo da sol najljepše formira kovrču.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

   Hana Jirickova Swimsuit Photoshoot05
  Photographer Alvaro Beamud Cortes // Vogue Spain’s July 2020 issue // model Hana Jirickova // styling Vito Castelo // kosa Lorenzo Barcella // make-up Kristi Matamoros

  Boravak na plaži zahtjeva slobodu i opuštenost pa volim tu energiju primijeniti i na frizurama. Većini je važno dobiti dobru i ravnomjernu boju pa oslobodite svoje lice, vrat i leđa od kose.

  Top frizure svakog ljeta su neizbježne pletenice, one su zaista najbolja opcija. S pletenicama se možete kupati i nositi ih po nekoliko dana, a kada ih raspustite, dobivate opet novu dimenziju ljetne i opuštene frizure.

  Tu su i super ležerne punđe na vrhu glave koju doslovno u dva pokreta i s jednom gumicom napravite sami. Za večernji izlazak napravite takvu punđu od polovice svoje kose, a ostatak neka u laganim morskim valovima bude pušten.

  Hana Jirickova Swimsuit Photoshoot02

  Kraće kose idealne su za razbarušeni look, pustite da je more i vjetar razbaruše. Kosu obavezno njegujte raznim hranjivim preparatima kako ne bi dehidrirala!

  Ako pak želite zaštititi svoju kosu od sunca tu su razne kombinacije turbana. Velika marama omogućit će vam da čitavu kosu smotate u turban, dok će one male marame biti super detalj uz puštenu, repu ili kosu skupljenu u punđu.

  Maramu možete vezati i poigrati se s njom bez nekog pravila. Vežite ju oko punđe, umjesto gumice za oko repa ili ju upletite u pletenicu, tu postoji bezbroj mogućnosti, učinite svoju frizuru unikatnom.

  Hana Jirickova Swimsuit Photoshoot05Hana Jirickova Swimsuit Photoshoot05