ANEL tips & tricks BACK TO SCHOOL // curke vole repiće, punđe, valove...

  Krenula je i škola, djevojčice i velike curke nastoje biti sređene od prvog dana. Pripremite svoje male curice za pisanje i učenje uz pomoć dobre frizure: kako u školskim danima djeca provode vrijeme za stolom pišući i čitajući, moramo brinuti da im kosa ne smeta.

  Predlaže: Ana Kuštre @ Anel studio

  bettyandco 730457


  Vrlo kratke ili repaste šiške super će stajati na sve dužine kose. Kako većina djevojčica voli imati što dužu kosu napravite frizure s kojima neće imati previše briga. Rep ili dva bit će super slatka frizura a boju gumica kombinirajte s odjećom. Ako imate malo vremena, napravite pletenice, idealne su za školu. Nakon što ih raspusti, kosa će biti u valovima koje će ponosno nositi sljedećih par dana.

   

  bettyandco 730457

  Kod malo starijih djevojaka nose se ozbiljnije frizure. Mlade trendseterice žude biti poput odraslih, omogućite im trendi frizure koje pristaju njihovom uzrastu. Osim dugih i ravnih kosa koje se mogu vezati u zalizane punđe ili visoke repove, tu su i sve vrste bob frizura. Trenutno jako popularan lob (long bob) paše na sve tipove kose, a prirodni i svijetli pramenovi od sunca učinit će frizuru posebnom.

  Veliku pažnju obratite na odabir šampona i njegu kose. Za pranje koristite isključivo blage šampone i regeneratore. U pubertetu, kada žlijezde počinju lučiti više masnoće, odaberite što prirodniji šampon za odmašćivanje, bez sulfata i parabena. Svako jutro svojim malim damama nanesite na kosu par kapi ulja argana ili makadamije kako bi ostala zaštićena, lijepa i zdrava.

  Foto: next, river island, betty and co. // prshots

  bettyandco 730457bettyandco 730457bettyandco 730457bettyandco 730457bettyandco 730457