BESTSELLERI // kad ti roba postane dosadna, izaberi KLISAB. Odjeća sada mijenja karakter iz dana u dan.

  Ima dana kad je roba baš sva dosadna. Gledaš u svoje vješalice i misliš si, pun ormar, a ništa za obući. Upravo tome protive se Klisabovci, modni dvojac Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić koji ovim vizualima najavljuje novu kolekciju koju će predstaviti na Fashion.hr pisti Zagrebačkog Velesajma, krajem sljedećeg mjeseca.

  KLISAB FALLFALL3 1
  FOTO: PETRA MRŠA
  MODEL: IVA GRDIĆ
  MAKE-UP: PETRA SEVER @ ESTEE LAUDER
  STYLING: IVANA VUKUŠIĆ
  PRODUKCIJA: NIKOLA BEBAN

  Klisab vizija odjeće koja mijenja oblik i karakter iz dana u dan poprimila je stvarne obrise. Jer trakice koje nastavljaju aplicirati na kreativan i inovativan način te ih provlačiti kroz tekstil imaju neočekivanu putanju. Nabiranje na sve načine njihova je super fora. Ove sezone donose svoje prepoznatljive bestsellere u novom, umivenom izdanju.

  Promjenjivi karakter odjevnih predmeta uključuje zanimljive dan-noć varijante, a od materijala u fokusu su štof, felpa, keper, jeans, neopren i saten. Ako tuniku skratiš, ona ide na hlače, a ako je dugačka, može ići i u disko. Ako je jakna preširoka, povučeš neku vezicu, a kad je košulja previše voluminozna, preurediš je u sekundi. To je njihova kreativnost, uvijek zanimljiva, zabavna i nosiva. Igraj se!

   KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1KLISAB FALLFALL3 1