DOG_OUTFIT // Magbellis JE NOVI BREND za pse – imaju preslatke bandane i gumice koje možeš personalizirati

  Magdalena Bešker ima psa Jackyja koji joj je ujedno inspiracija - osmislila je Magbellis, simpatični brend personaliziranih proizvoda za ljubimce.

  2

  - Ove godine moj brend Ulica snova i naš najprepoznatljiviji proizvod Moj planer slave deset godina i pravo je vrijeme za razvoj novih proizvoda i novoga brenda kojim se iznimno ponosim. Magbellis je jedna lijepa, posebna priča puna ljubavi i nadam se da će je kupci prepoznati – javlja dizajnerica.

  Najpopularniji Magbellis proizvod su dvostrane bandane koje se mogu personalizirati po želji. U ponudi su i leptir mašne te matching BFF nakit - kožne ogrlice za pse usklađene s narukvicom za vlasnika.

  U liniji su i gumice za kosu koje se također mogu uskladiti s bandanama i leptir mašnama.

  1

  - Napravili smo i pet etui za njihove knjižice koje su jako osjetljive i brzo se unište. Postoje u desetak boja i mogu se personalizirati po želji. Osim toga, nikad više lajnu nećete morati tražiti po stanu uz Magbellis drvenu vješalicu s imenom vašeg ljubimca koja će ukrasiti zid vašeg doma – javlja brend.

  21

  Od svakog prodanog proizvoda dio prihoda ide u Udrugu za pomoć i unaprjeđenje života životinja “Merida” koja je osnovana s dva osnovna fokusa djelovanja u segmentu zaštite životinja – neposredna pomoć životinjama na terenu i edukacija javnosti.

  4

  . Za fotke se pobrinula “šaptačica psima”, Gordana Popović iz Pet Almighty Photography.

   

  51143

  Tags: Fashion Moda Psi