FENDI CARSTVO // biti u Rimu ovih dana znači UŽIVO pogledati novu HAUTE COUTURE KOLEKCIJU!

  Fendi je nedavno predstavio Fall 2019 Haute Couture kolekciju na reviji, koja je nakon toga, kako i priliči jednoj veličanstvenoj paleti haljina, smještena u izložbeni prostor na čitav kat u njihovim novim rimskim odajama, na pijedestale mode. Kolekcija The Dawn of Romanity, inspirirana predivnim Rimom i njegovim bojama i građom te se nalazi na 1. katu u Palazzo della Cività Italiana još sljedeća tri dana i otvorena je za javnost.

  01 FENDI Couture FW19 20 The Dawn Of Romanity Exhibition at PDCI

  Ovakva praksa predstavljanja haljina za sve koji žele uživo vidjeti majstorstvo koje podrazumijeva tehnike Visoke mode, i više je nego dobrodošla. Turisti, modni znatiželjnici, dizajneri i stilisti te svi oni koji se modom bave kroz posao ili je naprosto obožavaju, i više su nego zainteresirani vidjeti ekskluzivu jednog od najvećih svjetskih brendova.

  Da stvar bude zanimljivija, izbliza se mogu vidjeti procesi proizvodnje kojima se mjesecima bave Fendijevi umjetnici iz Rima, Firence i Porto San Giorgia. I interijer je čaroban – minimalistički, povijesni i bezvremensko klasičan. Donedavno je fendijev kreativni direktor bio Karl Lagerfeld, sada je to Silvia Venturini Fendi osobno.

  01 FENDI Couture FW19 20 The Dawn Of Romanity Exhibition at PDCI01 FENDI Couture FW19 20 The Dawn Of Romanity Exhibition at PDCI01 FENDI Couture FW19 20 The Dawn Of Romanity Exhibition at PDCI

  .