FRESH LOOK // sunčane naočale kao modni statement

  Sunčane su naočale dio stila, statement komadi koji ga mogu obilježiti na poseban način.

  LISA PAH

  Za one hrabrijeg stila, oversize okviri u živim nijansama ili geometrijskim oblicima nezaobilazan su dio ove sezone. Eksperimentirajte s razigranim uzorcima okvira ili šarenim lećama kako biste svojim modnim kombinacijama nagovijestili duh ranog proljeća.

   1

  Kako dani postaju dulji, a sunce sve snažnije sija, razmislite o ulaganju u nove sunčane naočale s polariziranim lećama kako biste smanjili odsjaj i povećali jasnoću. Ne samo da će vam pružiti vrhunsku zaštitu, već će podići vaš stil svojom modernom i elegantnom estetikom. Uparite svoje sunčane naočale s komadima iz vašeg ormara kao što su lagani šal, baloner ili traper jakne, uskladite teksture i slojeve kako biste bez napora stvorili šik izgled koji neprimjetno prelazi iz živahnog jutra u sunčano poslijepodne.

  Dok se opraštate od zime i pozdravljate dolazak proljeća, ne zaboravite dotjerati svoj stil s modelima iz kolekcija Police, Furla Yalea, Philipp Plein i Furla, dostupni u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera: Optika Livision i Optika Anda.

  234

  George Russell SPLN35 700Y5