IVICA KLARIĆ / sve za njegov ormar

  Popularni modni dizajner Ivica Klarić za kraj godine donosi odlične kombinacije za muškarce: majstor je za sakoe, hlače, fine kapute i prsluke, baš kao i košulje, kragne, detalje... Radi se o elegantnom izgledu inspiriranom engleskom klasikom. Motivi su razni, od kariranih do pruga i rombova i svi se slažu odlično. 

  at11


  U ovoj kampanji izdvojeni su određeni modeli koje svaki muškarac mora imati u svom ormaru. Radi se o klasičnim komadima kao što su fina košulja, prsluk, sako, kaput, hlače koji dizajnerskim potpisom dobivaju jednu sofisticiranost i elegantnost.  Moderna klasika idealna za ovo blagdansko razdoblje prepuno zabave, izlazaka, božićnih domjenaka i proslava, te divnih kućnih druženja. Ivica Klarić

  at9


  Zaštitno lice kampanje je mladi Alex Trbojević  iz agencije Sonic Models, a kampanja je nastala u produkciji  Belizara Valića, koji potpisuje i fotografiju.
  Ističu se sve odlike Klarićevog brenda: vrhunska konstrukcija, najfinije tkanine i do savršenstva dovedena izrada. Upravo sve to vidi se najbolje na odijelima koja su njegova posebnost. Styling je osmišljen u više varijanti, inspiriran yuppiem, playbojem iz St. Tropeza, viktorijanskog gentlemena...
  Modeli koje prikazuje u najnovijoj kampanji dolaze iz njegove tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young. U prvom planu su modeli koji se temelje na Ivici najdražoj  engleskoj klasici.

   

   

  at4at2at5