LOREDANA BAHORIĆ I NJEZINA MACA SIENA (perzijska, 3 god.) // kako je moja ljubimica odjenula Comme des Garçons

  - Hej Dudo, vidi, jedna od mojih najdražih stranica na Instagramu, cats_wearing_cdg, objavila je moju Sienu! Baš sam se razveselila - javlja mi oduševljena Loredana Bahorić (dizajnerica brenda Charlie Design) i stvarno, njezina je prekrasna maca Siena u sklopu kolaža outfita s potpisom cool japanskog brenda Comme des Garçons.

  lori siena32

  Inače, na cats_wearing_cdg su same mace, složene u kolaže, s genijalnim kombinacijama legendarnog brenda, a sada je u ovom posebnom društvu i njezina Siena.

   

   

  Inače, Siena ima tri godine, predivna je perzijska maca i ima svoje omiljene rituale. Ime je dobila po omiljenom Loredaninom gradu, Sieni u Toskani.

  lori siena 3

  - Inače je plaha i svoja. Ujutro obiđe vrt, ali na uzici, ponaša se poput psa. Prati me u stopu i jako je privržena. Ljeti obavezno ide s nama u Šibenik – veli Lori.

  lori siena

  Iako, podsjeća me, Siena je već bila zvijezda – uz Loredanu se pojavila na bajkovitoj fotografiji Dreamer, u sklopu izložbe "Secret Cats People" umjetnice Sanje Baljkas, koja je pretprošle godine otvorena u Galeriji Kranjčar.

   lori siena2

  lori siena11lori siena112